bunicuta-vedeta-instagram

O bunicuţă de 89 de ani a devenit vedetă pe Instagram! Vezi de ce

Lena Erkhova, o bunicuţă de 89 de ani din Rusia, a devenit vedetă pe Instagram. Fotografiile sale sunt urmărite de peste 49.000 de mii de utilizatori.

Ea s-a hotărât să vadă toată lumea. Până la acest moment reuşind să viziteze ţări precum Thailanda, Vietnam, Israel, Turcia, Spania sau Germania, toate momentele fiind imortalizate cu grijă pe Instagram.

În cadrul unui interviu pentru publicaţia Independent, bunicuţa a declarat că  nu îi este frică de nimic,  pentru că o singură dată mori, şi oricum acea zi va veni cândva. "Călătoria înseamnă o viaţă nouă, oameni noi, întâlniri, este plăcut să vezi cum  interacţionează şi cum învaţă... Cel mai important lucru pe care l-am învăţat despre viaţă este că există foarte mulţi oameni minunaţi în toate ţările!", a povestit bunicuţa. 

 

Ea oferă şi sfaturi de călătorie pentru doritori, menţionând că ea mănâncă puţin atunci când călătoreşte, se cazează în hoteluri ieftine şi caută sejururi turistice care nu sunt prea scumpe. În afară de pensie, bunicuţa vinde flori pentru a strânge banii necesari excursiilor.

Comentarii