Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MISHA MILLER - BRATELE TALE (NEW PW)

Nicki Minaj arată ca o păpuşă Barbie! Costumul roz este prea mic pentru formele sale

nicki-minaj-barbie-header

În timp ce aproape toată America se costumează pentru Halloween, Nicki Minaj s-a pozat în ţinută Barbie. Oricum, rozul e una dintre culorile sale preferate. 

Evident, costumul cu un decolteu generos nu i-a acoperit mare parte de corp. Cum ipostaza de Barbie nu o putea ţine doar pentru ea, Nicki a postat fotografia pe Instragram.

Înainte să aleagă costumul de culoare roz, cântăreaţa a mai probat şi unul negru din latex. Fiecare fotografie a strâns aproape un milioane de like-uri. 

MAI CITEŞTE: Nicki Minaj, SELFIE DEOCHEAT pe Instagram! Fanii, revoltați de gestul artistei

Top citite
01 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
02 ryan gosling (15)
Ryan Gosling a adus "Kenergia" la Oscar 2024. În costum roz strălucitor, acompaniat de Slash, a făcut starurile să danseze
03 beyonce (6)
Beyonce, ca o Barbie modernă și senzuală, într-o rochie foarte scurtă, dar și tare strânsă pe corp. Excelează la capitolul seducție
04 billie (1)
Cel mai bun cântec al anului 2023, potrivit revistei Variety
05 Nicki Minaj / Profimedia Imaes
Nicki Minaj, dezvăluiri despre cum a ajuns dependentă de pastile și ce operație estetică și-a făcut: „Am fost atât de prostuță!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Hailey Bieber
Hailey Bieber, imagini virale după ce s-a „transformat” în Carmen Electra de Halloween. Pozele i-au cucerit pe fani: „Arăți bine!”

Hailey Bieber este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, însă ea și-a surprins prietenii virtuali complet, căci le-a arătat cum s-a pregătit de Halloween.

andreea balan
Andreea Bălan, ca o păpușă Barbie, în roz aprins, cu abdomenul la vedere. Cum a reacționat iubitul când a văzut-o așa

Andreea Bălan parcă a înflorit de când iubește din nou. Solista este într-o relație cu tenismenul Victor Cornea, legătură amoroasă pe care a făcut-o publică acum câteva luni. Sportivul e cel mai mare susținător al vedetei, așa cum și ea e fana lui numărul 1 când vine vorba de meciurile de tenis. Tocmai de aceea, cele mai recente poze postate de Andreea i-au adus și un comentariu drăguț de la iubitul ei.

Dua Lipa/ Profimedia
Coloana sonoră a filmului „Barbie” a stabilit un nou record în topul muzical britanic

Filmul "Barbie" domină deja de o săptămână box-office-ul internaţional, iar coloana sonoră a acestui lungmetraj a cucerit de acum şi topul muzical din Regatul Unit, a anunţat sâmbătă BBC.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”
Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

Cum ar intenționa regele Charles „să stingă” tensiunile cu Harry și Meghan. Biograf: „Vor fi puși într-o situație dificilă”

FILM NOW Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?
Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

Henry Cavill, în rolul lui James Bond, într-un trailer realizat cu ajutorul inteligenței artificiale. Imaginile sunt virale: „Putem să facem o petiție să fie el următorul agent 007?

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răbdător stăpâna în vârstă, în timp ce urca scările

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT
"Bijuteria" de 44 de milioane € de la Cluj-Napoca, transformată în mall. FOTO Noul proiect spectaculos
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"