antonia-header

Mesajul emoţionant postat de Antonia pentru fiul ei, Akim, l-a aniversarea de 1 an

Antonia l-a sărbătorit pe Akim, la un an de la naşterea sa. Cântăreaţa a postat un mesaj emoţionant pe Facebook pentru al treilea copil al său.

Ştim că nu pare, la cum arată Antonia, dar are trei copii, Maya, cu fostul şoţ şi doi băieţi cu Alex Velea. Este vorba de Dominic şi Akim. Iată mesajul postat de Antonia pe pagina sa de Facebook, alături de o fotografie din ziua naşterii.

"A da naștere unui al treilea copil nu este deloc ușor, dar tot ce știu este că merită 100%! Această minge mică de viață a adus atâta bucurie familiei noastre, la fel ca și ceilalți doi copii! Scopul meu în viață nu este să fiu cea mai bună mamă din toate mamele, ci să fiu o mamă minunată pentru copiii mei! Viața nu este întotdeauna așa cum o planifici și este bine! Știu că Dumnezeu va rezolva toate problemele noastre în timp. Sunt atât de recunoscătoare pentru tine, Akim, și sunt atât de recunoscătoare pentru toată familia mea! Sunt, de asemenea, mândră de mine pentru că am realizat atâtea lucruri minunate pentru vârsta mea și, mai presus de toate, mi-am îndeplinit existenţa, oferind viață celor 3 suflete frumoase! Mulțumesc, Dumnezeu! Happy Birthday copil mic Akim!"

 

A post shared by •AntoniA• (@antonia) on

De asemenea, Antonia a postat un mesaj şi pentru iubitul ei, Alex Velea, tatăl lui Akim. Cel de-al treilea copil al Antoniei s-a noscut pe 7 decembrie 2017.

Comentarii