justin-bieber

Justin Bieber, SCRISOARE DESCHISĂ către fani: "Ca să pot deveni soțul și tatăl care îmi doresc să...

Cu o săptămână în urmă, presa întreagă scria despre faptul că Justin Bieber și-a anulat ultimele concerte programate din varii motive, unul dintre acestea și cel mai plauzibil fiind faptul că artistul ar fi luat-o pe calea Bisericii.

Totuși, pentru că lucrurile erau încă neclare, Justin Bieber a publicat pe contul său de Instagram o scrisoare lungă în care le explică fanilor care sunt adevăratele motive pentru care a renunțat la concerte.

„Sunt foarte recunoscător pentru această călătorie alături de voi toți. Sunt recunoscător pentru turnee, dar mai ales pentru că trec prin viață alături de voi...Am lăsat de multe ori amărăciunea, gelozia și frica să-mi conducă viața. Sunt extrem de binecuvântat să am alături persoane care în ultimii ani m-au ajutat să-mi clădesc caracterul, readucându-mi mereu aminte cine sunt și cine vreau să devin...Readucându-mi aminte că deciziile mele din trecut, relațiile mele din trecut nu îmi dictează viitoarele decizii sau relații. Sunt foarte conștient că nu voi fi niciodată perfect și că voi continua să fac greșeli, însă ceea ce nu voi face este să-mi las trecutul să-mi dicteze prezentul... Iau o pauză acum pentru că îmi doresc o carieră durabilă, dar am nevoie și ca mintea și inima mea să fie bine. Ca să pot deveni bărbatul care îmi doresc să fiu, soțul și tatăl care îmi doresc să fiu, în cele din urmă”, sunt câteva dintre ideile lui Bieber. 

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

 

Comentarii