Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE CAT BURNS - KNOW THAT YOURE NOT ALONE (NEW PW)

Drake și-a etalat "pătrățelele" în vacanța din Bahamas! E departe de "six pack"

Drake vacanta Bahamas decembrie 2018
Drake a pozat in vacanta din Bahamas și a postat fotografiile pe Instagram

După superhiturile din acest an, printre care "God's Plan" și "In my feelings", Drake și-a luat vacanță și se relaxează în Bahamas. În fotografia postată pe Instagram, unde are 51,7 milioane de urmăritori, Drake s-a fotografiat doar într-un șort de baie. 

Drake a scăpat de acuzațiile de viol 

Drake sărbătorește verdictul în procesul pe care i l-a intentat lui Layla Lace. Aceasta a încercat să-l șantajeze și să obțină o sumă mare de bani. L-a acuzat pe artist că a lăsat-o însărcinată și că a violat-o. Judecătorii i-au dat dreptate lui Drake și au spus că acuzațiile lui Layla nu se susțin.

Layla Lace, Instagram

Layla Lace a declarat la un post de radio că este victima lui Drake

MAI CITEȘTE: S-a aflat cine este Kiki din piesa "In My Feelings" a lui Drake. "Îl respect prea mult ca să-i dau replica"

Top citite
01 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
02 Drake sat down with FIFA President Gianni Infantino to discuss Toronto's involvement in the 2026 World Cup
Suma uriașă pe care Drake a pierdut-o la pariuri, după ce a mizat pe victoria lui Ngannou în meciul cu Anthony Joshua
03 Camilla Cabello și Drake (1)
Camila Cabello, declarații după zvonurile că ar avea o relație cu Drake: „Eu i-am scris!” Cum a justificat vacanța cu rapperul
04 Drake/ Profimedia
Motivul pentru care Drake i-a dat unui fan 50.000 de dolari. Ce i-a spus tânărul în timpul concertului din Miami
05 Drake puts on quite a show for his star-studded Super Bowl Party!
Drake, vizat și el de atacurile asupra muzicienilor aflați pe scenă. Un fan a aruncat spre el cu un telefon mobil
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
drake
Un fals single al lui Drake şi The Weeknd, generat de AI și devenit viral, stârneşte controverse

Un fals single al cântăreţilor canadieni Drake şi The Weeknd, generat de inteligenţa artificială (AI), a înregistrat milioane de ascultări online după lansarea sa de vineri, determinând casa de discuri Universal Music să ceară retragerea lui şi să ridice problema drepturilor de proprietate intelectuală, informează AFP.

Cum arată acum mama copilului lui Drake/ Instagram
Cum arată acum mama copilului lui Drake. Fostul model Sophie Brussaux are o siluetă de invidiat

Drake este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi internaționali. Cântărețul s-a iubit cu multe doamne celebre, însă doar cu una a reușit să aibă un copil. Puțini știu cum arată cea care i-a dăruit un fiu artistului în urmă cu patru ani. 

drake si sophie
Drake și fiul său, momente emoționante de Crăciun. Imaginile postate pe rețelele sociale i-au emoționat pe fani: ”Atât de drăguț!”

Drake și fiul său Adonis, în vârstă de 4 ani, au împărtășit cu fanii lor de pe Instagram câteva momente tată-fiu. Artistul este un tată exemplar și grijuliu. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ 61 de ani? Demi Moore le face
61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

61 de ani? Demi Moore le face "concurență" fiicelor ei, în cele mai noi imagini needitate în care apar toate în costum de baie

FILM NOW Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport
Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

Keanu Reeves rămâne „cel mai simpatic tip de la Hollywood”. Reacția fantastică a starului când un puști îl „bombardează” cu tot felul de curiozități, în aeroport

DIGI WORLD Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci
Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

Cum să fierbi ouăle de Paște fără să le spargi. Metoda simplă pe care trebuie să o încerci

DIGI ANIMAL WORLD Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”
Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

Reacția unui câine atunci când își vede stăpânii sărutându-se. Imaginile sunt virale: ”Când realizezi că ești a cincea roată la căruță”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24
"Nu există așa ceva". Reacția unui bărbat din Cehia la o terasă din România unde i s-au pus pe masă cârnați și mici
DIGI SPORT Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
Are 38 de ani și a iscat multe discuții după ce s-a aflat ce dietă ține. ”N-ar trebui să te lauzi cu asta”
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”