epic-fail-festival

Cea mai mare ţeapă de 1 mai! Au plătit o groază de bani, dar au fost umiliţi

Toată lumea a aşteptat minivacanţa de 1 mai. Unii chiar au strâns bani pentru o distracţie pe cinste, dar s-au ales cu o mare ţeapă. Cât de mare? Mulţi au plătit chiar şi 10.000 de dolari pentru un bilet.

Evenimentul a fost promovat pe reţelele de socializare, iar foarte mulţi îi aşteptau cu sufletul la gură. Este vorba de festivalul Fyre care trebuia să se desfăşoare pe insula Exuma din Bahamas. Trebuia să fie muzică de dimineaţă până seara cu artişti de top, expoziţii de artă contemporană şi cultură. Festivalul s-a promovat pe YouTube, iar înscrierile s-au făcut pe Facebook. Nu toată lumea avea acces, era ceva mai select. Prețurile biletelor au variat de la 500 până la 12 000 de dolari.

Printre VIP-urile anunţate se aflau Ja Rule, Gigi Hadid, Blink 182, care trebuiau să şi cânte. În loc de petreceri pe iahturi cu modele, mâncare gourmet, la locul stabilit erau nişte corturi banale, mâncare la casoletă şi multă pustietate. Organizatorii au anulat evenimentul în ultimul moment, după ce au recunoscut că a fost un fiasco în ceea ce priveşte planificarea uriaşului party. Mulţi au făcut cale întoarsă, alţii s-au cazat în hotelurile din Miami, în speranța că mai pot salva ceva din acel weekend.

Oamenii au descris cazarea de la festival ca fiind un "oraș de corturi folosite în caz de dezastru" sau  "tabără de refugiați". Ministerul turismului din Bahamas a declarat că este profund dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat.

MAI CITEŞTE: Câte tone de mici vor înghiţi românii în minivacanţa de 1 mai

Comentarii