Bucuresti | 102,8FM SHAKIRA - PUNTERIA (NEW PW)

#BLOG: 9 lucruri enervante pe care aş vrea ca cei din jur să nu le mai facă

d61570e7a0c743ff6a41e3b1ddcbd4d8

Fiecare dintre noi are probleme şi din păcate, nu ne pasă sau mai rău, ne bucurăm. Detaşează-te puţin şi înţelege că respectul de sine se obţine doar după ce înveţi să-i respecţi pe cei din jur. Să le respecţi alegerile, trăirile şi părerile. Sigur că toţi ne rănim des, de multe ori involuntar. Însă sunt câteva lucruri pe care cred că am putea să nu le mai facem, gen:

1. Comentarii răutăcioase pe internet


Fie că vorbim de o piesă pe YouTube, o poză pe Instagram sau un status pe Facebook, aş vrea ca cei din jur să respecte content-ul personal şi să nu mai scrie lucruri jignitoare. Pe modelul, dacă n-ai nimic bun de zis, TACI!

2. Impunerea părerilor personale


Fiecare are dreptul la părerea lui personală. Fiecare o poate exprima, dacă este rugat s-o facă, dar nimeni nu are dreptul să şi-o impună. Dacă nu împărţim aceleaşi valori sau idei, nu-mi da în cap doar pentru că sunt altfel. E iraţional şi inutil.

3. Nesimţirea


Cultura n-are de-a face cu bunul simţ. Adevărul e că mitocănia vine de sus, deşi e de cea mai joasă speţă. Mă epuizează oamenii care nu salută şi nu mulţumesc, se scobesc în nas, râgâie şi se simt că la ei în grotă.

4. Cer explicaţii care nu li se cuvin


Mă trezesc adesea luată la rost pentru că nu răspund la telefon, pentru că nu dau totul într-o relaţie de prietenie, pentru că nu-mi pasă sau pentru că nu mă rostogolesc pentru nevoile altora. Poate aşa e, dar un lucru sigur nu e adevărat, mai exact că eu trebuie să mă explic pentru ce fac.

5. Datul la gioale


Aş vrea să nu mai fiu descurajată. Mai ales în contextul în care nu contribuie nimeni cu nimic activ la evoluţia mea spirituală sau profesională.

6. Excese de sensibilitate


Am descoperit că cei mai mulţi oameni te iubesc pnaa când le greşeşti. De acolo e istorie. Oamenii nu te vor ierta dacă le-ai trădat încrederea, însă vor avea pretenţia că tu să le ierţi lor, erorile. Nu e nicio drama! Get over yourself!

7. Îşi lasă uşi deschise


Există femei şi bărbaţi nesiguri pe ce-şi doresc, aşa că te ţin agăţat/a până când se hotărăsc. Nu există nimic mai aiurea decât să-i dai speranţe unui om pe care n-ai de gând să-l iubeşti niciodată aşa cum merită.

8. Te tratează că pe o proprietate


Poţi cumpără maşini, genţi, pantofi, dar nu poţi cumpără un om. Cel puţin nu în adevăratul sens al cuvântului. Oamenii nu sunt proprietăţi. Sunt entităţi. Şefi, iubite, iubiţi, soacre, mame insistă să-şi lege oamenii din jur că pe scalvi şi să-i forţeze să stea, să facă, să sacrifice, pe motiv că li se cuvine. Nu, nu vi se cuvine nimic.

9. Etichitarea


A fost un moment în care mi-am pierdut jobul şi mi-a fost greu să mă reangajez, din cauză că lumea nu se mai putea opri din a mă cataloga într-un fel sau altul, fără să mă cunoască. Etichete puse total gratuit care au ajuns să facă daune destul de mari. Complet subiective. Adevărul e că sunt mai grave decât credem şi la final de zi, o etichetă te transformă într-un produs. Lumea trebuie să accepte că fiecare şi-a câştigat dreptul de a exista, când s-a născut. Avem nevoie şi de proşti, manele, curve, dar şi de cultură, oameni deştepţi, artişti etc. Avem nevoie de tot ce ni s-a dat.

Top citite
01 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
02 'Wakanda Forever' premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 26 Oct 2022
Rihanna, dezvăluiri despre viața de familie. Cu ce provocări s-a confruntat după venirea pe lume a celui de-al doilea copil
03 adda (2)
Adda, mărturisiri despre o situație bulversantă, observată la concerte: „Mi-a rupt inima!” Ce apel a făcut către adolescente
04 Alina Sorescu și Alexandru Ciucu
Alina Sorescu, dezvăluiri neașteptate în ziua în care împlinește 37 de ani: „Pentru fetițe încercam să lupt ca totul să fie bine!”
05 Nevada Childhood Cancer Foundation Britney Spears Campus Grand Opening
Britney Spears a făcut publică o fotografie cu fiul ei cel mare: „Prima mea iubire!” Artista ar încerca să se apropie de băieții ei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea bălan familie
Motivul pentru care Andreea Bălan își dorește custodia exclusivă a celor două fete: „Toate deciziile sunt la mine”

Andreea Bălan continuă procesele pe care i le-a intentat lui George Burcea și își dorește custodia exclusivă a fetițelor lor. Pe lângă procesul de calomnie pe care i l-a deschis fostului soț, artista continuă să se lupte pentru custodia celor doi fete pe care le are împreună cu fostul soț și pentru pensia alimentară retroactivă.

antonia
Ce o deranjează cel mai mult pe Antonia la oamenii din jurul ei. Artista a răbufnit pe Instagram: „E ca și cum ai fi sacrificat”

Antonia a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori imagini și videoclipuri pentru a-și ține la curent fanii cu ce e nou în viața ei. Cu toate acestea, pe contul de Instagram artista nu postează doar părțile bune, ci preferă să le arate urmăritorilor săi și problemele cu care se confruntă. 

Britney Spears/  Profimedia
Britney Spears, pusă la zid de fani după ce a afirmat că ar ieși în oraș cu oameni ai străzii decât cu cei de la Hollywood

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 40 de ani, a stârnit controverse pe rețelele sociale, după ce a făcut publice mai multe mesaje inedite. Într-unul dintre ele, însă, artista a mărturisit că ”ar ieși în oraș cu oameni de pe stradă decât cu cei de la Hollywood.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă
Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

Ce a postat Alina Sorescu pe Instagram în ziua în care Alexandru Ciucu a fost surprins cu o altă femeie. Fanii: Ești cea mai frumoasă

FILM NOW Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj
Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

Megan Fox, imaginea care a creat isterie printre fani: „Cine este asta?” Cum arată actrița fără machiaj

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și nu mai vor să plece
DIGI SPORT Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
Arpad Paszkany s-a afișat cu noua iubită, cu 24 de ani mai tânără, iar acum s-a aflat totul: femeia a rupt tăcerea
DIGI FM Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală
Un japonez dezvăluie prețurile șocante la alimente din România. Cât costă un coș de cumpărături în țară sa natală