Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT INNA - UP

Știri

familie pepe

Pepe, cel mai fericit de când e tată de băiat și le are lângă el și pe fetele din a doua căsnicie: "Nu vin în vizită, locuiesc cu mine"

Pepe e la a treia căsnicie și poate spune că acum este cu adevărat împlinit. Artistul care cântă muzică latino de mai bine de 20 de ani este tatăl a trei copii. Surprinzător pentru unii este că fiicele din a doua căsnicie locuiesc cu el, nu cu mama lor.

Vizual Comunicat_Film Now_Recomandările lunii aprilie

La Film Now, aprilie este luna în care nimic nu e ceea ce pare, într-un labirint al intrigilor și finalurilor imprevizibile

În aprilie, selecția de titluri Film Now le deschide cinefililor noi perspective asupra sensului vieții, forței transformatoare a comunicării, invitându-i să exploreze feluritele fațete ale naturii umane într-un mod profund și intens.

rubymain

Ruby și-a pus cea mai provocatoare rochie și a dansat lasciv în piscină. Cum au reacționat fanii când au văzut-o: „Ce femeie!”

Ruby și-a cucerit fanii cu noi imagini publicate pe contul de Instagram. Artista în vârstă de 35 de ani și-a luat cea mai îndrăzneață rochie din garderobă și a dansat lasciv în piscină, etalându-și formele voluptoase. 

Lady Gaga

Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”

Lady Gaga știe că fanii ei sunt nerăbdători să afle când va lansa un nou album, fapt pentru care a făcut o declarație pentru a-i „liniști”.

shakira

Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 47 de ani, a făcut dezvăluiri despre cei doi copii ai ei, Sasha și Milan, mărturisind că aceștia au detestat „Barbie”, filmul fenomen al anului 2023.

Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram

Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”

În urmă cu trei ani, Alexandra Stan îmbrăca pentru prima dată rochie de mireasă și credea că și-a găsit sufletul pereche. Cu toate acestea, artista nu a avut noroc în dragoste și a ajuns să divorțeze la doar câteva luni de la eveniment. Nu s-a lăsat descurajată, iar acum iubește și e iubită și nu s-a ferit să facă declarații despre noul său partener, milionarul Darcy Troch. 

Kanye West Is Seen Leaving Son, Saint West,  Basketball Game In Los Angeles - 22 Mar 2024

Kanye West, acuzat de rasism şi antisemitism de un fost angajat. În plus, ar fi ameninţat niște copii că îi va închide în cuşti

Rapperul american Kanye West a ţipat în mod repetat în faţa unor angajaţi de culoare şi l-a lăudat pe Adolf Hitler spunând că acesta a fost "un inovator", potrivit unui nou proces care a fost intentat marţi în California, informează AFP.

Ultimele știri

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

loredana groza (4)

În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

denisa tanase

Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei

Bianca Censori și Kanye West

Fostul iubit al Biancăi Censori, dezvăluiri fără precedent. Ea și-ar fi plănuit faima cu mulți ani înainte de căsătoria cu Kanye

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!