Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER DARA LUPI - OFF40 - IN BATAIA VANTULUI

Știri

Hailey Bieber in new advertising photoshoot for 'Rhode Peptide Lip Tint' campaign

Hailey Bieber, într-un costum de baie minuscul, în Bahamas. Fotografiile de 1 milion de like-uri

Hailey Bieber și-a încântat fanii cu cele mai noi imagini postate pe contul ei de Instagram. Supermodelul american le-a prezentat admiratorilor săi fotografii din culisele celei mai recente lansări a produselor cosmetice Rhode. 

adda

Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața

După câțiva ani în care s-a plimbat de la un medic la altul și a fost nevoită să urmeze un tratament riguros pentru a-și trata bolile cu care a fost diagnosticată, Adda și-a îndeplinit un vis: și-a cumpărat mașina visurilor ei. Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele sociale, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

gerard pique si shakira

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu femeia care se află în spatele fizicului incredibil al cântăreței. Cine a dat de gol aventura

Conform unor noi dezvăluiri din presa mondenă spaniolă, fostul fotbalist Gerard Pique nu ar fi înșelat-o pe Shakira doar cu Clara Chia Marti, actuala lui parteneră, ci și cu o prietenă și colaboratoare a cântăreței.

raluka (3)

Raluka, de pe plajele din Hawaii direct pe cele din Mexic: "N-am fost niciodată mai fericită". Și-a arătat iubitul pentru prima dată

Raluka a început anul cum nu se poate mai bine. După o perioadă aglomerată, artista a fost într-o vacanță departe de casă. Nu singură, ci alături de iubitul ei, pe care până acum l-a ținut "la secret". Cu ocazia escapadei lor lungi în destinații de vis precum Hawaii și Tulum, cântăreața a postat câteva imagini și cu partenerul care o face fericită.

'Argylle' film premiere, London, UK - 24 Jan 2024

Dua Lipa, răvășitoare și plină de senzualitate într-o rochie spectaculoasă pe care și-a asortat-o cu părul, la premiera „Argylle”

Dua Lipa a strălucit la premiera mondială a filmului Argylle, în Leicester Square din Londra. Cântăreața și compozitoarea britanică în vârstă de 28 de ani a captat toată atenția cu look-ul ei răvășitor, plin de senzualitate. 

Eurovision 2024

România nu va fi prezentă la Eurovision 2024. Motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea decizie

România nu va fi prezentă la Eurovision 2024, după ce Consiliul de Administraţie al SRTv nu a aprobat participarea la eveniment.

Kanye West și Bianca Censori

Până ieri ieșea îmbrăcată sumar, azi, acoperită total. Soția lui Kanye West, în haină de blană și o pălărie enormă asortată

Dacă în 2023 a bifat apariții care mai de care mai controversate, din cauză că era mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, acum, Bianca Censori a schimbat foaia. De fapt, cel care e în spatele schimbării este chiar soțul ei, Kanye West, care-i dictează orice mișcare publică.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!