Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Știri

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Bianca Censori, schimbare drastică de stil după ce a fost criticată în mediul online. Soția lui Kanye West e de nerecunoscut

Bianca Censori a fost în centrul atenției încă de la începutul anului, după ce Kanye West a postat mai mult fotografii cu ea pe contul său de Instagram, unde tânăra în vârstă de 29 de ani era aproape dezbrăcată. Imaginile au stârnit un val de reacții, iar fanii rapperului au criticat aparițiile modelului australian. 

mircea baniciu si ana baniciu

Cum a reacționat tatăl Anei Baniciu după ce a aflat că fiica lui îi va dărui un nepot: „Are o singură dorință”

Ana Baniciu a anunțat recent că este însărcinată printr-o serie de fotografii postate în mediul online. Atât fanii, cât și persoanele apropiate din viața artistei, au felicitat-o și s-au bucurat pentru ea, însă toți au fost curioși să afle cum a reacționat tatăl cântăreței, Mircea Baniciu, atunci când a aflat că va deveni bunic. 

George Michael

Numele lui George Michael continuă să facă bani și la 7 ani de la moartea starului. Suma impresionantă adunată în 2023 de compania lui

Deși George Michael a murit în decembrie 2016, numele artistului continuă să producă bani. În 2023, suma a fost una impresionantă, nu mai puțin de 55.000 de lire sterline pe zi.

Bruno-Mars-Jessica-Caban-2018-Grammy-header

Bruno Mars și Jessica Caban, la un pas de separare după 13 ani de relație. Apropiat: „Trăiesc vieți separate!”

Relația dintre Bruno Mars și Jessica Caban ar fi „pe butuci”, potrivit unor surse citate de jurnaliștii de la The Sun.

Inna/ Foto: Instagram

Inna, siluetă fără cusur. Artista și-a etalat cu mândrie trupul tonifiat într-un costum de baie îndrăzneț

Cu o carieră muzicală impresionantă și o prezență carismatică pe scenă, Inna demonstrează că este la fel de în formă și în afara reflectoarelor. Recent, artista și-a surprins fanii de pe contul ei de Instagram cu o serie de fotografii incendiare din timpul unei vacanțe exotice.

andreea balan si iubitul

Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”

Andreea Bălan a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit un comentariu nepotrivit despre relația ei cu Victor Cornea. Artista a venit cu o replică acidă și a ținut să-și apere relația atunci când o doamnă a îndrăznit să-i sugereze să-l lase pe iubitul ei să se concentreze mai mult asupra carierei. 

81st Annual Golden Globe Awards

Selena Gomez, sărut cu Benny Blanco, în culise, la Globurile de Aur 2024: Am câștigat!

Nu a plecat acasă cu Globul de Aur pentru cea mai bună interpretare a unei actrițe într-un serial de televiziune, comedie sau muzical, pentru rolul Mabel Mora din „Only Murders in the Building”, dar Selena Gomez cu siguranță se simte câștigătoare pe plan sentimental. Artista în vârstă de 31 de ani și-a asigurat fanii că este mai mult decât fericită cu viața ei amoroasă.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!