Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER EMAA - IN ALTE VIETI

Știri

gerard pique si shakira

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu femeia care se află în spatele fizicului incredibil al cântăreței. Cine a dat de gol aventura

Conform unor noi dezvăluiri din presa mondenă spaniolă, fostul fotbalist Gerard Pique nu ar fi înșelat-o pe Shakira doar cu Clara Chia Marti, actuala lui parteneră, ci și cu o prietenă și colaboratoare a cântăreței.

raluka (3)

Raluka, de pe plajele din Hawaii direct pe cele din Mexic: "N-am fost niciodată mai fericită". Și-a arătat iubitul pentru prima dată

Raluka a început anul cum nu se poate mai bine. După o perioadă aglomerată, artista a fost într-o vacanță departe de casă. Nu singură, ci alături de iubitul ei, pe care până acum l-a ținut "la secret". Cu ocazia escapadei lor lungi în destinații de vis precum Hawaii și Tulum, cântăreața a postat câteva imagini și cu partenerul care o face fericită.

'Argylle' film premiere, London, UK - 24 Jan 2024

Dua Lipa, răvășitoare și plină de senzualitate într-o rochie spectaculoasă pe care și-a asortat-o cu părul, la premiera „Argylle”

Dua Lipa a strălucit la premiera mondială a filmului Argylle, în Leicester Square din Londra. Cântăreața și compozitoarea britanică în vârstă de 28 de ani a captat toată atenția cu look-ul ei răvășitor, plin de senzualitate. 

Eurovision 2024

România nu va fi prezentă la Eurovision 2024. Motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea decizie

România nu va fi prezentă la Eurovision 2024, după ce Consiliul de Administraţie al SRTv nu a aprobat participarea la eveniment.

Kanye West și Bianca Censori

Până ieri ieșea îmbrăcată sumar, azi, acoperită total. Soția lui Kanye West, în haină de blană și o pălărie enormă asortată

Dacă în 2023 a bifat apariții care mai de care mai controversate, din cauză că era mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, acum, Bianca Censori a schimbat foaia. De fapt, cel care e în spatele schimbării este chiar soțul ei, Kanye West, care-i dictează orice mișcare publică.

Lora

Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"

Într-o super formă fizică și cu o dispoziție de zile mari la purtător, Lora le-a arătat fanilor ei un scurt filmuleț în care dansează jucăușă pe o plajă exotică.

Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit

Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit după opt ani de relație. Cântăreața a făcut anunțul și a dezvăluit cum arată inelul primit

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au logodit după opt ani de relație. Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde și-a etalat mândră inelul primit.

Ultimele știri

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!