Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER AVICII - WAITING FOR LOVE

What's Up te trimite la ora de muzică. Află cum poți câștiga o colaborare cu celebrul artist!

whats up vreau sa fiu bun concurs

Tot ce trebuie sa faci este sa asculti piesa, sa compui cateva versuri, sa te inregistrezi cum canti si sa ne trimiti un link cu inregistrarea pe adresa concurs@catmusic.ro. Astfel, aceasta este ocazia perfecta de a castiga un featuring cu What's Up.

„Pentru mine este o descarcare sa pot face ceva simplu si fara presiune. Cand am inceput sa fac muzica ma simteam liber, dar evident ca nu erau resurse pentru filmari, pentru imagine sau artwork-uri. Nu stiam de tag-uri sau hashtag-uri, iar Facebook-ul era inca in burta. Mereu a trebuit sa improvizez, sa fac ceva din nimic. Old school style. Imi aduce aminte de copilarie si, daca tot vorbim despre inceputuri, hai sa vedem cine va castiga provocarea de a avea un inceput alaturi de mine", a spus cantaretul.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Top citite
01 What's UP
What's UP s-a căsătorit în mare secret. De ce i-a anunțat pe invitați cu doar o seară înainte de eveniment: "Credeau că-i iau la mișto"
02 dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!
03 What’s UP/ Foto: Instagram
Motivul pentru care What’s UP nu poate să aibă permis de conducere: „Sunt dependent de taxi”
04 Cover site TEASE (FARA text)
Toată vara ascultăm PROFM și vizităm! #FOLLOWPROFM se întoarce
05 E oficial, Marea Britanie va găzdui Eurovision 2023 în locul Ucrainei
Biletele pentru marea finală a concursului Eurovision 2023 s-au vândut în aproximativ o oră
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Eurovision 2023/ Profimedia
Videoclipurile de prezentare ale concurenţilor de la Eurovision 2023 vor include locuri emblematice din Ucraina

''Cărţile de vizită'' ale concurenţilor participanţi la Eurovision 2023, scurte videoclipuri proiectate înainte de fiecare interpretare, vor conţine în acest an diverse locuri emblematice din Ucraina, informează DPA.

andra si what's UP
Andra e artista care i-a schimbat viața lui What's UP. Cum l-a ajutat aceasta să-și urmeze visul de a face muzică

După o perioadă în care a stat mai retras, What's UP, pe numele lui real Marius Ivancea, a povestit în emisiunea Teo Show despre artista care l-a ajutat să devină celebru și care i-a dat o șansă reală în lumea muzicii.

What's UP
What's UP lansează continuarea hitului „Taxi": „Ruine"

La 8 ani de la „Taxi", super hitul fredonat de toată țara, What's UP revine cu partea a doua a poveștii și lansează „Ruine", o piesă despre dragostea și durerea ce rămân atunci când persoana iubită pleacă. Pentru „Ruine", artistul a colaborat din nou cu Marius Moga, producătorul din spatele multor single-uri de succes ce au cucerit clasamentele muzicale.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia
Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

Momentul când Alec Baldwin atacă o femeie care îl filmează și îl întreabă obsesiv „de ce a ucis-o pe acea doamnă”. Actorul nu și-a putut stăpâni furia

DIGI WORLD Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință
Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

Adevărul despre plicurile de ceai pe care le folosește toată lumea. Ce au descoperit în ele oamenii de știință

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui Hitler, de ziua lui, dar nu știau ce se află acum în clădire
DIGI SPORT ”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală