Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

Victoria Beckham susține că Elton John este motivul pentru care a renunțat să mai cânte cu Spice Girls

17th Annual Elton John AIDS Foundation Oscar Party - Inside
WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 22: (L-R) Recording artist Sir Elton John, Victoria Beckham, filmmaker David Furnish and Eva Longoria Parker attend the 17th Annual Elton John AIDS Foundation Oscar party held at the Pacific Design Center on February 22, 2009 in West Hollywood, California. **EXCLUSIVE** (Photo by Larry Busacca/Getty Images for EJAF)

Soția lui David Beckham, care după ce a renunțat la muzică a devenit designer vestimentar, a spus într-un interviu de ce nu mai vrea să cânte cu Spice Girls. Într-un interviu pentru revista Vogue Australia, Victoria a explicat care sunt motivele care stau la baza deciziei sale.

Victoria Beckham in Paris

foto Hepta

"Întotdeauna mi-am dorit să fac modă, așa că am fost norocoasă, asta pentru că muzica nu a fost niciodată pasiunea mea. Pentru celelalte fete a fost, pentru mine nu."

2012 Olympic Games - Closing Ceremony

foto Guliver / Getty Images

Ultimul concert Spice Girls a avut loc în 2012, la Jocurile Olimpice de la Londra. A fost un eveniment unic, ultimul concert într-un turneu s-a desfășurat în 2008, la Toronto, Canada. Victoria a spus și care este motivul pentru care a ales să părăsească formația, care a fost un fenomen la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000. A realizat că îi lipsește pasiunea pentru a mai face muzică și că nu mai avea rost să continue. Și-a dat seama de acest lucru la un concert al lui Elton John, susținut în Las Vegas (2008). 

5. Elton John - Câștiguri totale: 84 milioane dolari

foto Guliver / Getty Images

"Îmi amintesc că stăteam acolo, în primul rând și îl priveam cântând aceleași piese pe care le-a cântat de-a lungul anilor, iar pasiunea și bucuria erau incredibile, după toți acești ani în care le-a cântat. În luna septembrie a acestui am petrecut un weekend cu familia și cu Elton John. Îmi aduc aminte că i-am spus: <<tu ești motivul pentru care am oprit Spice Girls>>".

Victoria Beckham nu mai are de gând să revină vreodată în grupul Spice Girls. Prioritățile sale în viață sunt familia și design-ul vestimentar. 

MAI CITEȘTE: David Beckham a vorbit pentru prima dată despre problemele din căsnicia cu Victoria

Top citite
01 Spice Girls
Spice Girls, super show la petrecerea de 50 de ani a Victoriei Beckham: "Momentul pe care-l aștepta toată planeta". David, fanul nr 1
02 Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său
03 Puya/ Foto: Instagram
Puya, adevărul despre concertul din Vama Veche care s-a terminat cu scandal: „Au dat cu sticle cu nisip, cu vodcă”
04 Paris Jackson/ Profimedia
Paris Jackson, seducătoare la petrecerea lui Elton John. Fiica lui Michael Jackson a apărut într-o rochie total transparentă
05 Vizual_PROFM_Super Girl
PROFM SuperGirl, concertul cadou de ziua super fetelor
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert/ Profimedia
Momentul când Madonna cade cu scaunul în timpul unui concert. Artista a continuat să cânte pe burtă

Madonna și-a îngrijorat fanii în timpul spectacolului din Seattle, care face parte din turneul său mondial Celebration. Artista în vârstă de 65 de ani s-a prăbușit cu scaunul în timp ce cânta, însă a gestionat imediat situația și și-a continuat concertul ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

stire PROFM SUPERGIRL
AMI, Andia, MIRA, Nicole Cherry, Mario Fresh și VESCAN pe 7 martie la PROFM SuperGirl!

PROFM Super Girl REVINE!

Christina Aguilera
Christina Aguilera, mai slabă ca oricând. Artista a făcut spectacol în Las Vegas într-un body nude și cizme lungi

Christina Aguilera este foarte mândră de silueta ei după ce a slăbit considerabil. Artista, care a pierdut 18 kilograme, a urcat pe scena din Las Vegas și a făcut spectacol într-o ținută provocatoare. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”
Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

Kim Kardashian, imagini nemaivăzute de la MET Gala. Sandalele cu toc invizibil i-au șocat pe fani: „Cum te-ai descurcat?”

FILM NOW Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau
Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

Jennifer Lopez, detaliul care amplifică zvonurile privind divorțul de Ben Affleck: „Lipsă de integritate și respect!” Actorul s-ar fi mutat deja din casa pe care o împărțeau

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
DIGI SPORT Pus la zid în întreaga țară după ce a
Pus la zid în întreaga țară după ce a "măcelărit" imnul Italiei, Al Bano a reacționat
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort