Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE DISTURBED - THE SOUND OF SILENCE (CYRIL REMIX PRO FM EDIT V3)

“Un milion” de oameni alaturi de El Proyecto si Dana Nalbaru, in cel mai nou videoclip al trupei! VIDEO

ldquo-un-milion-rdquo-de-oameni-alaturi-de-el-proyecto-si-dana-nalbaru-in-cel-mai-nou-videoclip-al-trupei 4

Single-ul “Un million” este compus de catre El Proyecto si reprezinta un indemn ca fiecare dintre noi sa aiba incredere in propriile vise si sa urmareasca pas cu pas realizarea lor.

“Visele sunt cele care ne motiveaza si ne dau energia pentru a le realiza, dar numai daca avem incredere in ele. Noi suntem siguri ca piesa va fi auzita de mai mult de un milion de suflete si fiecare va intelege  mesajul nostru si, de ce nu, va regasi increderea in visurile lor.”, povesteste Andy, El Proyecto.

Regizat de catre Flufee Production, videoclipul a fost filmat timp de doua zile, intr-o vila din Saftica si trei locatii din Bucuresti.

“Niciunul dintre noi nu a simtit ca lucreaza, ne-am distrat mult atat in timpul filmarii cat si dupa. La un moment dat, trebuia sa filmam pe vila pe care o vedeti in videoclip. Ne-am urcat cu totii pe acoperis, fara probleme,  doar ca momentul in care a trebuit sa coboram nu a fost asa cum preconizasem. In timp ce eram pe acoperis, cineva a luat scara pe care urcasem, asa ca singura varianta a fost  sa intram in casa prin fereastra de la etajul 1.

Multumim tuturor celor care au contribuit la realizarea clipului si in speciali prietenilor nostri de la Hifi Center, Lee Cooper si Gri Sport.”, continua Andy.

Top citite
01 dana nalbaru si dragos bucur
Dana Nălbaru, retrasă din viața publică, duce un trai liniștit la țară. Ea văruiește copacii, soțul ei, Dragoș Bucur, ară brazdele
02 antonia-alex-velea
Antonia, în rochie de mireasă în cel mai nou videoclip, alături de Alex Velea. Fanii au reacționat: „Cea mai frumoasă femeie!”
03 Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele
04 EXCLUSIVE: Shakira is seen taking a hike with her children following the breakup of her relationship with soccer star Gerard Pique
Shakira, imaginile care au emoționat o lume întreagă. Artista a lansat un videoclip în care cântă alături de cei doi băieți ai ei
05 dana nalbaru
Fiul Danei Nălbaru are șapte ani și învață pentru Bacalaureat. E un copil supradotat, nu a fost o zi la școală și își uimește părinții
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Dana Nălbaru
Ce face Dana Nălbaru după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Sunt pocăită, sunt roaba lui Dumnezeu!”

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, când a renunțat la film și la muzică. Invitată în cadrul unui podcast, aceasta a vorbit despre motivul care a împins-o să ia această decizie.

andreea bălan familie
Andreea Bălan, alături de fiice, mamă și bunică în cel mai nou clip. Imagini duioase de familie, din vacanțe și din casa solistei

"Acasă e ce iubesc" - e ideea de la care a pornit cea mai nouă piesă a Andreei Bălan, "Dor de casă", în care apar cele mai importante persoane din viața ei. Cele două fiice, mama ei și bunica apar în secvențe special filmate pentru videoclip sau în cele surprinse în arhiva de familie.

Celine Dion, 2007. Getty Images
Celine Dion, surpriză pentru fani cu câteva zile înainte de a împlini 55 de ani. Imaginile i-au cucerit: ”Ce repede zboară timpul!”

Chiar dacă problemele de sănătate cu care se confruntă o țin departe de scenă, Celine Dion continuă să fie activă pe rețelele sociale, iar cu doar câteva zile înainte de a împlini 55 de ani, aceasta a avut parte de o surpriză.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

"Părinții mei au avut unele îngrijorări". Mărturisirile unei tinere care s-a măritat cu un bărbat cu 19 ani mai mare

FILM NOW Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”
Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

Când ar fi apărut problemele dintre Jennifer Lopez și Ben Affleck. Un apropiat a rupt tăcerea: „Nu erau pe aceeași lungime de undă!”

DIGI WORLD A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos
A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

A dat peste o adevărată comoară într-o unitate de depozitare abandonată pe care a dat 410 $. Profitul e unul fabulos

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”
Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

Momentul când o veveriță însetată se ține după un turist pentru a primit o gură de apă: „E atât de neajutorată”

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
Motivul tulburător pentru care bărbatul dispărut și găsit în viață după 27 de ani, la doar 100 de metri de casa lui, nu a cerut ajutor
DIGI SPORT FOTO Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
FOTO Adrian Mutu s-a întâlnit cu ”my friend” Cristiano Ronaldo! Cadoul primit de la portughez
DIGI FM Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
Cum reacționează Simona Țăranu la avansurile fotbaliștilor. „Nu e mit e realitate”
UTV Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa divort