the-weeknd-instagram

The Weeknd a dezvăluit ce decizie majoră a luat după despărţirea de Selena Gomez

În luna martie a acestui an, The Weeknd a lansat EP-ul "My Dear Melancholy", care conţine şase melodii. În piesa "Call out my name", The Weeknd vorbeşte de relaţia cu fosta iubită, Selena Gomez, pe care a părăsit-o după ce a aflat că se întâlneşte în secret cu Justin Bieber.

The Weeknd apare pe coperta noului număr al publicaţiei Time. În interviul din paginile revistei, artistul canadian a vorbit despre noul EP, dar mai ales despre albumul care era pregătit de lansare, dar nu a mai ajuns pe piaţă. Acel material a fost compus şi înregistrat în perioada când el şi Selena Gomez formau un cuplu.

Selena Gomez a pus ochii pe fostul soţ al lui Jennifer Aniston, iar actriţa nu vede cu ochi buni situaţia

După ce s-au despărţit, Abel Tesfaye (The Weeknd) a decis să nu-l mai lanseze pentru că nu-l mai reprezenta. "Nu puteam să mai cânt despre ceva ce nu mai simţeam. Acest LP nu va mai fi lansat niciodată". Este evident de ce. Piesele aveau ca tema centrală povestea de dragoste cu Selena, ceea ce acum este de domeniul trecutului. Mai mult, despărţirea a fost urâtă şi i-a lăsat un gust amar.

the-weeknd-selena-gomez-header-splash

foto Splash

Despre "My Dear Melancholy", The Weeknd spune că este un EP terapeutic şi că închide un capitol din viaţa sa. "Cred că mulţi se vor regăsi în piesele de pe el. Nu mai vreau să vorbesc despre Selena, nu-mi doresc să deschid Cutia Pandorei". 

Artistul a vorbit şi despre faptul că a abandonat şcoala pentru a se apuca de muzică. "Nu încerc să inspir oamenii să renunţe la şcoală la 16 sau 17 ani. Aşa s-a întâmplat în cazul meu. Ăsta sunt."

MAI CITEŞTE: The Weeknd s-a sărutat cu fosta iubită la o petrecere de la Cannes! Prietenii lor spun că s-au împăcat