Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER CYRIL - STUMBLININ

Starea de sănătate a cântăreţei Lady Gaga s-a agravat: "Sunt devastată!"

lady-gaga-header

Reprezentanţii cântăreţei au anunţat că ultimele zece show-uri din cadrul turneului european „Joanne World Tour“ vor fi anulate deoarece boala de care suferă Lady Gaga îi provoacă „dureri severe“ şi i-a afectat capacitatea de a performa live. "La recomandarea medicilor, Lady Gaga a luat dificila decizie de a renunţa la spectacole. Este extrem de supărată şi profund întristată că nu poate cânta pentru fanii din Europa care au aşteptat-o atâta vreme", au precizat reprezentanţii artistei într-un comunicat publicat pe reţelele sociale.

Show-urile din Londra şi Manchester sunt printre cele anulate. Cei care au cumpărat bilete pot cere restituirea lor din 6 februarie, se mai arată în comunicat. Date din "Joanne World Tour" au mai fost amânate la sfârşitul anului trecut. Lady Gaga ar fi trebuit să susţină concerte în Zurich, Koln, Stockholm, Copenhaga, Paris şi Berlin."Sunt devastată şi nu ştiu cum să descriu asta. Tot ce ştiu este că dacă nu fac asta, nu mă identific cu muzica mea", a scris artista. 

Lady Gaga suferă de fibromialgie, o boală cronică incurabilă care îi provoacă dureri severe în tot corpul şi îi afectează sănătatea psihică.

MAI CITEŞTE: Lidia Buble a făcut anunţul pe Facebook: "Îţi mulţumesc pentru cei 4 ani"

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 Lady Gaga
Vestea pe care o așteptau toți fanii. Ce spune Lady Gaga despre lansarea unui nou album: „Lucrez să-l termin cât mai repede!”
02 Adele reunited with former teacher and childhood inspiration during 'An Audience with Adele'
Adele a amânat zece concerte în Las Vegas din motive de sănătate: „Nu am avut şansa de a mă reface complet”
03 *EXCLUSIVE* Lady Gaga is seen leaving Super Bowl LVIII in Las Vegas
Lady Gaga, în tribune la Super Bowl 2024. A atras privirile într-un tricou larg, dres din plasă și tocuri imposibile
04 *EXCLUSIVE* Lady Gaga radiates chic elegance in solo departure from French Bakery in Malibu
Lady Gaga, în colanți și sacou pe străzile din Malibu. Artista a mers la o brutărie franțuzească pentru a-și îndulci ziua
05 *EXCLUSIVE* Lady Gaga steps out with tech entrepreneur boyfriend Michael Polansky after the Rolling Stones party
Muzică nouă? Lady Gaga face furori în rândul fanilor, într-un pulover și cizme cu tocuri imposibile. Ce indiciu le-a dat pe Instagram
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
*EXCLUSIVE* Lady Gaga and Boyfriend Michael Polansky Prove Their Relationship is Going Strong in the New Year with a Cozy Pizza Run in Malibu **WEB MUST CALL FOR PRICING**
Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit aniversarea a patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului, în Malibu, după ce și-au rezolvat, se pare, problemele de cuplu. Cei doi s-au despărțit pentru scurt timp, la începutul anului trecut.

"House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Ce făcea Lady Gaga în pauzele de la facultate. Fosta colega a artistei a dezvăluit totul: „Am fost forțați să o ascultăm”

Carly Waddell, cunoscută pentru rolul său din „Bachelor in Paradise”, a povestit în cadrul unui podcast cum a fost să fie colegă cu Lady Gaga la Școala de Arte Tisch de la Universitatea din New York. 

"House Of Gucci" Italian Premiere Photocall
Lady Gaga, fabuloasă la o petrecere în NYC. Într-o salopetă mulată, cu un decolteu imposibil de ignorat, ea a atras toate privirile

Trupa Rolling Stones și-a lansat noul album, pe care se găsește și piesa realizată în colaborare cu Lady Gaga, astfel că artista nu a lipsit de la petrecerea de lansare a acestuia.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”
Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

Reacția virală a prințului Harry când Meghan Markle s-a pupat cu coechipierul său chiar în fața lui: „Nu cu soția mea!”

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”