Feli-Donose-de-la-Vocea-Romaniei

Smiley și Feli se luptă pentru locul 1 în Trending pe YouTube

Smiley si Feli inregistreaza record dupa record in ultimele zile si “se bat” pe locul 1 in trending pe YouTube cu piesele “Ce ma fac cu tine de azi?” si “ACASA".

“Wow! Sunt extrem de fericit cand vad cum din ora in ora piesa "Ce ma fac cu tine de azi?" primeste din ce in ce mai multe aprecieri, ca este deja fredonata! Feli, ma apropii cu pasi repezi de tine si poate cadem la pace sa impartim locul 1 frateste”, spune mai in gluma mai in serios, Smiley referindu-se la piesa “Ce ma fac cu tine de azi?”, care in 24 de ore a depasit 1 million de vizualizari.

Iar Feli ii raspunde prompt: “Smiley, unde te grabesti sa treci pe primul loc in trending? Ia mai lasa-i si pe „Altele”, adica pe mine :)”.

Si ca sa isi pastreze pozitia, Feli povesteste mai multe despre ACASA, piesa care in acest moment are 1.394.000 de vizualizari: “Sa o cunoasteti mai bine. Era la doua zile dupa ziua mea. Am decis sa ies cu prietenii la “birtutul” de pe strada. Unde am vazut doi batranei stand confortabil la cafea, sot si sotie, se simtea de la km distanta prietenia care ii leaga. Mi s-a parut foarte emotionant si asta m-a inspirat sa scriu ACASA”.

 

Comentarii