smiley-alex-velea-brighi-speak-si-cabron-au-lansat-azi-3-piese-speciale-de-valentine-s-day-asculta-le

Smiley, Alex Velea, Brighi, Speak si Cabron au lansat azi 3 piese speciale de Valentine's Day...

Brighi, Speak, Cabron, Smiley si Alex Velea v-au pregatit o surpriza de Valentine's Day.

Pentru ca fiecare traieste iubirea in felul sau, de Ziua Indragostitilor Brighi, Speak, Cabron, Smiley si Alex Velea isi unesc fortele pentru o noua premiera in Romania: trei piese dintr-o lovitura, toate marca HaHaHa Production.
 
Alex Velea feat. Cabron – Fantezii

"Fantezii" este piesa ideala pentru seara de Valentine`s Day, cand fiecare barbat doreste sa ii ofere iubitei sale un moment de neuitat. Si cum populatia Romaniei a scazut cam mult, conform statisticilor de anul trecut, poate cu ocazia asta o readucem pe o panta ascendenta. :)", declara Alex Velea.
 
Smiley – Nu deranjati"Nu deranjati" e o piesa care da bine oricand in urechile persoanei iubite. Vorbeste despre toate lucrurile pe care de multe ori nu reusesti sa i le spui cu voce tare si vine in ajutorul tau atunci cand simti ca nu-ti  gasesti cuvintele, spune Smiley.

Speak feat. Brighi & Cabron – Prada de razboi

Cabron si Speak nu se lasa mai prejos si isi intra in rolurile de rivali care se cearta pe Prada de razboi. De altfel, fata prinsa la mijloc intre cei doi "cocosi" este chiar Brighi, care se bucura sa fi scapat cu zambetul pe buze dintr-o asemenea “confruntare”.

Ce parere ai de piese? Care iti place mai mult?

Comentarii