Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SPIKE - LUME (ID PROFM)

Shawn Mendes, marele câştigător la MTV Europe Music Awards

shawn-mendes-mtv-ema-2017

Artistul canadian, în vârstă de 19 ani, a interpretat piesa "There's Nothing Holdin' Me Back", lansată în 2017, care a fost premiată la categoria "cel mai bun cântec". Trofeul i-a fost înmânat de fotbalistul francez Paul Pogba. Shawn Mendes s-a impus și la categoria "cel mai bun grup de fani". În categoria vedetă a galei, "cel mai bun artist", cântărețul canadian a triumfat în fața unor muzicieni mult mai cunoscuți în Europa, precum Ariana Grande, Ed Sheeran, Miley Cyrus și Taylor Swift. 

MTV EMAs 2017 - Show

foto Guliver/Getty

Show-ul de duminică seară, organizat pe stadionul Wembley din Londra, a fost deschis de rapperul american Eminem, care a interpretat în premieră mondială pe o scenă noul single al său, "Walk on water", lansat oficial vineri. Rapperul a fost desemnat cel mai bun artist hip-hop, un premiu pe care îl obținuse deja de opt ori începând din anul 1999.

24th MTV Europe Music Awards

foto Splash

Gazda ceremoniei, artista britanică Rita Ora, și-a făcut apariția pe scenă purtând un halat de baie. Ea a interpretat în cadrul galei piesele "Your song" și "Anywhere", care vor fi incluse pe următorul album al ei. Iată lista câştigătorilor la MTV EMA 2017.

BEST SONG: Shawn Mendes - "There's Nothing Holdin' Me Back"

BEST VIDEO: Kendrick Lamar - "Humble"

BEST ARTIST: Shawn Mendes

BEST NEW ARTIST: Dua Lipa

BEST POP: Camilla Cabello

BEST ELECTRONIC: David Guetta

BEST ROCK: Coldplay

BEST ALTERNATIVE: Thirty Seconds To Mars

BEST LIVE: Ed Sheeran

BEST WORLD STAGE: The Chainsmokers

BIGGEST FANS: Shawn Mendes

BEST LOOK: Zayn Malik

GLOBAL ICON: U2

 

 

 

 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Top citite
01 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Shawn Mendes and new girlfriend share a scenic moment at Malibu overlook
Shawn Mendes, la 5 luni de la despărțirea de Camila Cabello. Cine e femeia cu care a fost pozat în ipostaze tandre pe plajă în Malibu
02 The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals
Camila Cabello și Shawn Mendes s-au despărțit din nou. Doar șase săptămâni au trecut de când au decis să-și acorde o altă șansă
03 Shawn Mendes și Camila Cabello/ Profimedia
Shawn Mendes nu-și poate ține mâinile departe de Camila Cabello. Cum au fost surprinși cei doi artiști la concertul lui Taylor Swift
04 *PREMIUM-EXCLUSIVE* Looks Like It's Senorita Round 2: Camila Cabello and Shawn Mendes Spotted Rekindling Their Romance at Coachella!
Shawn Mendes și Camila Cabello nu se mai ascund. Cum au fost filmați cei doi artiști, după sărutul de la Coachella
05 Audacy's Eighth Annual "We Can Survive" Concert
Shawn Mendes, imaginile care au stârnit controverse. Cu cine s-ar fi cuplat acesta după separarea de Camilla Cabello
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
The 2021 Met Gala Celebrating In America: A Lexicon Of Fashion - Arrivals
Camila Cabello dezvăluie de ce s-a despărțit de Shawn Mendes: Făceam multă terapie. Prioritățile s-au schimbat însă

Camila Cabello și-a lansat noul single „Bam Bam”, o colaborare cu Ed Sheeran, iar cu această ocazie a vorbit pentru prima oară și despre despărțirea de Shawn Mendes, într-un interviu cu Zane Lowe, la New Music Daily de la Apple Music 1. Fanii artistei au speculat că noua melodie este despre fostul ei iubit. 

Audacy's Eighth Annual "We Can Survive" Concert
Shawn Mendes îşi amână turneul european pentru 2023: „A fost o decizie foarte dificilă”. Când plănuiește să revină

Cântăreţul canadian Shawn Mendes şi-a amânat concertele din Marea Britanie şi Europa, incluse în turneul său mondial ''Wonder'', pentru 2023, relatează contactmusic.com, transmite Agerpres.

Camila Cabello și Shawn Mendes
De ce s-au despărțit Shawn Mendes și Camila Cabello. Un apropiat a rupt tăcerea: ”Viețile lor s-au schimbat după lockdown!”

Vestea că Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit după doi ani de relație a făcut înconjurul lumii, iar acum au apărut și detalii despre motivele care au dus la separare. Mai exact, se pare că viețile lor s-au schimbat după carantina impusă de pandemia de coronavirus.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”
A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

A defilat pe podium și a ținut un discurs. Fiica Andreei Marin, divină la gala „Nu există nu se poate”: „Am simțit energia mamei!”

FILM NOW Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă
Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

Morgan Freeman, fotografiat în public, la intrarea într-un restaurant din Beverly Hills. Și-a asortat ținuta cu mănușa specială pe care o poartă mereu pe mâna stângă

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
DIGI SPORT ”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
”60 de milioane de căutări. E un brand în toată lumea”. Clubul din SuperLiga care a dat lovitura
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...