shawn-mendes-mtv-ema-2017

Shawn Mendes, marele câştigător la MTV Europe Music Awards

Cântărețul pop canadian Shawn Mendes, recompensat la trei categorii de premii, inclusiv la secțiunea "cel mai bun artist", a fost marele învingător la cea de-a 24-a ediție a galei MTV Europe Music Awards, care a avut loc duminică seară la Londra

Artistul canadian, în vârstă de 19 ani, a interpretat piesa "There's Nothing Holdin' Me Back", lansată în 2017, care a fost premiată la categoria "cel mai bun cântec". Trofeul i-a fost înmânat de fotbalistul francez Paul Pogba. Shawn Mendes s-a impus și la categoria "cel mai bun grup de fani". În categoria vedetă a galei, "cel mai bun artist", cântărețul canadian a triumfat în fața unor muzicieni mult mai cunoscuți în Europa, precum Ariana Grande, Ed Sheeran, Miley Cyrus și Taylor Swift. 

MTV EMAs 2017 - Show

foto Guliver/Getty

Show-ul de duminică seară, organizat pe stadionul Wembley din Londra, a fost deschis de rapperul american Eminem, care a interpretat în premieră mondială pe o scenă noul single al său, "Walk on water", lansat oficial vineri. Rapperul a fost desemnat cel mai bun artist hip-hop, un premiu pe care îl obținuse deja de opt ori începând din anul 1999.

24th MTV Europe Music Awards

foto Splash

Gazda ceremoniei, artista britanică Rita Ora, și-a făcut apariția pe scenă purtând un halat de baie. Ea a interpretat în cadrul galei piesele "Your song" și "Anywhere", care vor fi incluse pe următorul album al ei. Iată lista câştigătorilor la MTV EMA 2017.

BEST SONG: Shawn Mendes - "There's Nothing Holdin' Me Back"

BEST VIDEO: Kendrick Lamar - "Humble"

BEST ARTIST: Shawn Mendes

BEST NEW ARTIST: Dua Lipa

BEST POP: Camilla Cabello

BEST ELECTRONIC: David Guetta

BEST ROCK: Coldplay

BEST ALTERNATIVE: Thirty Seconds To Mars

BEST LIVE: Ed Sheeran

BEST WORLD STAGE: The Chainsmokers

BIGGEST FANS: Shawn Mendes

BEST LOOK: Zayn Malik

GLOBAL ICON: U2

 

 

 

 

Comentarii