shakira-maluma-billboard-header

Shakira şi Maluma, foarte apropiaţi la o şedinţă foto. "Între noi este o chimie absolută"

Shakira şi Maluma au realizat o şedinţă foto pentru revista Billboard. Ambii artişti columbieni s-au simţit foarte bine împreună, aşa că au început să apară zvonuri că ar putea fi mai mult decât buni prieteni.

Totuşi, nu se pune problema ca cei doi să formeze un cuplu. Shakira are o relaţie de mulţi ani cu jucătorul Barcelonei, Gerad Pique, în timp ce Maluma tocmai şi-a oficializat relaţia cu modelul Natalia Barulich.

Cei doi nu sunt la prima experienţă de acest fel şi se cunosc destul de bine. Shakira şi Maluma au colaborat la câteva piese printre care hiturile "Chantaje" şi "Trap". 

În afară de acest pictorial, Shakira le-a spus celor de la Billboard cât de greu i-a fost să ajungă ceea ce este astăzi. "Să se naşti în Barranquilla și să începi o carieră într-un moment în care scena muzicii pop era aproape inexistentă în Columbia, a fost foarte greu. Pe atunci nu erau reţele sociale. A trebuit să călătoresc în toată America Latină pentru a-mi face cunoscută muzica, mergând la aproape fiecare post de radio. Au existat zile când mergeam în trei ţări în aceeaşi zi."

Shakira şi Pique i-au lăsat un bacşiş uriaş unui bucătar: "Distrează-te şi cumpără-ţi ceva"

Skakira a început să cânte la vârsta de 13 ani, dar i-a trebuit mult timp să ajungă un nume pe scena muzicală internaţională. În primii ani ai carierei, Shakira cânta balade şi piese rock. Pentru că nu avea succes, ea a abordat un latino-pop. În anul 2000, Shakira a început o relație cu Antonio de la Rúa, fiul președintelui de atunci al Argentinei, Fernando de la Rúa. Cei doi s-au despărţit în 2011. În acelaşi an l-a cunoscut pe Gerard Pique, fundaşul echipei FC Barcelona. Ei au împreună doi copii: Milan, născut în 2013 şi Sasha în 2015.

Maluma, pe numele său adevărat Juan Luis Londono Arias, s-a născut la Medellin, în Columbia, iar astăzi este unul dintre cei mai difuzaţi artişti latino. În ultimii doi ani a scos hit după hit, iar acum toate concertele sale sunt cu casa închisă. Maluma va cânta şi la Bucureşti în această vară, pe 30 iunie. 

El a vorbit despre şedinţa foto cu Shakira, dar şi cum a cunoscut-o. "Între noi a fost o chimie absolută din momentul când ne-am văzut prima dată. Din acel moment, energia creativă a început să curgă şi nu s-a oprit nici până în ziua de azi. Cred că ce e mai bun urmează să vină. Este o oportunitate şi o onoare să o cunosc". 

MAI CITEŞTE: Ce cadou i-a oferit Maluma iubitei sale! Natalia l-a făcut public pe Insta Stories