shakira-probleme-header-splash

Probleme mari pentru Shakira! Are nevoie de cel mai bun chirurg din lume pentru a-și recupera vocea

Shakira are probleme serioase cu vocea, din cauza cărora a fost nevoită să-şi amâne turneul mondial "El Dorado".

Semnalul de alarmă că ceva se întâmplă cu Shakira a fost dat când artista și-a suspendat primele concerte din turneul său european "El Dorado". Ulterior, cântăreața columbiană a anunțat că suferă de hemoragie la corzile vocale, iar acum este în căutarea celui mai bun chirurg ORL din lume.

shakira-concert-splash

foto Splash

Moldoveanul îndrăgostit de Shakira nu renunţă! I-a trimis un mesaj "bărbătesc" lui Pique

Această problemă medicală a determinat-o să amâne întreg turneul pentru anul 2018. O doleanță care se adaugă și altor probleme cu care se confruntă îndrăgita cântăreața, precum criza prin care trece relația sa cu fotbalistul catalan Gerard Pique cu care a fost văzută recent certându-se aprins într-un restaurant din Barcelona.

shakira-new-york-splash

foto Splash

Shakira și Pique s-au certat rău într-un restaurant din Barcelona. Shakira a izbucnit în lacrimi

Potrivit unui articol publicat în exclusivitate de revista Lecturas, Shakira a plecat la 29 noiembrie la Boston pentru a-l consulta pe prestigiosul chirurg ORL Steven M. Zeitels, considerat cel mai bun specialist din lume. Medicul a operat deja vedete ca Adele sau Sam Smith, ambii în mod curios interpreți ai pieselor de pe coloana sonoră a filmelor James Bond.

shakira-2-new-york-splash

foto Splash

Potrivit publicației, Shakira a plecat să-l consulte pe reputatul medic însoțită de fratele ei Tonino. Revista Lecturas l-a intervievat pe dr. Juan Carlos Casado pentru a vorbi despre această operație care se efectuează "sub anestezie generală, cu un laringoscop introdus pe gură și care cu ajutorul laserului produce o vaporizare asupra leziunilor vasculare de pe suprafața corzilor vocale".

shakira-concert2-splash

foto Splash

După cum a confirmat specialistul, perioada postoperatorie durează o lună și jumătate, cu o pauză vocală de două — trei săptămâni. Dacă Shakira urmează întocmai aceste indicații, Zeitels consideră că își va recupera vocea în condiții optime. Adele, care s-a supus acestei operații în 2011, a mărturisit că vocea ei a suferit modificări, iar luna trecută artista a fost nevoită să-și suspende două concerte tot din cauza unor probleme la corzile vocale.

MAI CITEŞTE: Cum au fost surprinşi Shakira şi Pique pe străzile Barcelonei, la o săptămână după cearta din restaurant

Comentarii