bruno-mars-header

Povestea impresionantă de viaţă a lui Bruno Mars! De la un copil foarte sărac, la starul de acum

Bruno Mars este un superstar, are un nume inspirat după o planetă, dar este cu picioarele pe pământ. Drumul său de la anonimat la celebritate a fost plin de greutăţi. Dacă-ţi imaginezi că e uşor să ajungi un superstar, mai gândeşte-te.

Talentul său muzical a fost evident de când era mic. La doar 4 ani a compus prima piesă pentru cea mai importantă persoană din viaţa sa: mama. Ea a povestit pentru Inquirer Lifestyle că Bruno a cântat înainte să vorbească. La vârsta de doi ani, mama lui Bruno a închiriat un pian. "El a început să cânte, nu să dea aiurea în clape", a mai declarat mama lui Bruno Mars. 

Artistul a pierdut-o pe mama sa în 2013. Bernadette San Pedro Bayot a decedat în urma unui anevrism cerebral. Bruno Mars a fost devastat. "Viaţa mea s-a schimbat. Ea era mult mai importantă în viaţa mea decât muzica. Dacă aş putea da la schimb succesul şi muzica mea pentru a o avea din nou lângă mine aş face-o fără să mă gândesc", a declarat Bruno Mars.

Chiar dacă acum are în conturi milioane de dolari, Bruno Mars a fost un copil sărac. La un moment dat, familia sa era atât de săracă încât s-a mutat într-o locuinţă foarte mică şi fără baie. Nici şcoala nu a fost o experienţă prea plăcută pentru Bruno. De multe ori, colegii l-au tachinat şi chiar l-au bătut. Din această cauză, artistul a vrut să abandoneze şcoala. Totuşi, în timp, Bruno i-a cucerit pe colegii de clasă cu şarmul său. Mai mult, el le cânta.

Bruno Mars a început să cânte serioas alături de părinţii săi care aveau o trupă de cover-uri numită The Love Notes. Rolul lui Bruno era să-l imite pe Elvis Presley. Tatăl său era percuţionist în grup, iar mama sa dansatoare. În ziua de azi, moştenirea familiei este în continuare vie. Fratele său mai mare, Eric Hernandez, este toboşar în trupa lui Bruno Mars. Şi surorile sale cântă. Tiara, Tahiti, alături de fratele lor Presley Hernandez susţin concerte sub numele de The Lylas.

În general, Bruno Mars se ţine departe de scandaluri, dar în 2010 a fost chiar în centrul unuia. A fost arestat pentru posesie de cocaină. El a fost obligat să presteze 200 de ore în folosul comunităţii. Bruno a declarat că acel moment l-a trezit la viaţă.

Ca orice artist care se respectă, Bruno a investit banii în afaceri. El este deţinătorul mărcii de rom, SelvaRey. Chiar dacă excelează în muzică, dans, compoziţie, mama sa şi-a dorit ca Bruno să devină bucătar. 

Iată câteva dintre momentele determinante din viaţa lui Bruno Mars. Mulţi îl ştiu pe Bruno Mars după succesele înregistrate cu hiturile sale, dar artistul a parcurs un drum lung până să ajungă aici. Sunt mulţi care probabil au avut aceeaşi traiectorie ca Bruno, dar nu au ajuns la fel de cunoscuţi precum el. 

MAI CITEŞTE: Dezvăluiri complete despre ultimele zile din viaţa lui Freddie Mercury

Comentarii