pink

Pink, discurs fenomenal pe scena VMA! Ce lecție le-a dat tuturor celor prezenți

Pink a avut unul dintre cele mai memorabile discursuri din istoria VMA, după ce a urcat pe scenă pentru a ridica premiul Michael Jackson Video Vanguard Award, acordat pentru întreaga ei carieră.

Lecția pe care Pink a dat-o spectatorilor a avut la origine o discuție cu fiica ei de doar șase ani:

"Fiica mea mi-a spus: mama, eu sunt cea mai urâtă fetiță pe care o știu. Iar reacția mea a fost: Huh? Iar ea a zis: da, arăt ca un băiat cu părul lung. Iar prin cap mi-a trecut: Doamne, ai șase ani, de ce te gândești la asta? De unde vine asta? Cine ți-a spus asta? Pot să bat un copil de șase ani? Dar nu am spus nimic, ci m-am dus acasă și i-am făcut o prezentare în PowerPoint, cu toți artiștii androgini care își trăiesc viața așa cum vor, probabil încă sunt batjocoriți zilnic. Vorbesc despre artiști precum Michael Jackson, David Bowie, Freddie Mercury, Annie Lennox, Prince și Janis Joplin, George Michael sau Elton John", a spus Pink pe scenă.

"Apoi am vrut să știu de ce crede ea că e urâtă și mi-a spus: păi, arăt ca un băiat. Și i-am zis: cum crezi că arăt eu atunci? Mami, tu ești frumoasă. Mulțumesc, dar când oamenii râd de mine fix asta spun: că arăt ca un băiat, că sunt prea masculină, corpul meu e prea puternic. Și atunci am întrebat-o: mă vezi pe mine că îmi las părul lung? Și mi-a spus: nu, mami. Mă vezi pe mine că îmi schimb corpul? Nu, mami. Mă vezi pe mine să schimb modul în care mă prezint în fața lumii? Nu, mami. M-ai văzut pe mine că umplu stadioane din întreaga lume la concerte? Da, mami. Așa că, micuța mea, noi nu ne schimbăm. Noi îi ajutăm pe alți oameni să se schimbe, astfel încât să vadă mai multe tipuri de frumusețe în lume”, a continuat artista.

 

Comentarii