19765054_460810300944098_2982544020418330624_n

Decizie controversată! The Weeknd renunţă la numele de scenă

Cântăreţul Abel Tesfaye, cunoscut iubitorilor de muzică drept The Weeknd, a declarat recent într-un interviu pentru Harper's Bazaar US că este aproape de luarea unei decizii mai puțin obișnuite.

Practic, The Weeknd ar cam vrea să renunțe la numele care l-a făcut celebru. Motivul nu este încă prea clar, mai ales că artistul nu a specificat dacă în proiectele sale muzicale viitoare va folosi numele său original.

Sigur, un lucru este cert. The Weeknd își dorește ca viața sa privată să rămână privată, deși nu s-a ferit de ochii presei atunci când a fost vorba de confirmarea relației cu Selena Gomez.

„Nu mă grăbesc să spun totul despre mine. Misterul este întotdeauna interesant. Din fericire, singurul lucru pe care îl vreau de la mine este muzica. Nu trebuie să le dau nimic altceva pentru tot restul vieţii mele.” a spus el.

Numele de scenă "The Weeknd" vine de pe vremea în care Abel avea doar 17 ani și a renunțat la școală, fugind de acasă alături de un prieten. Lipsa "e"-ului din cuvântul "weeknd" se datorează faptului că, la vremea aceea, exista un alt band canadian intitulat deja "The weekend" .