bjork-colorata

O celebră cântăreaţă va lansa un album inspirat de aplicaţia de dating Tinder

În ziua de azi, foarte mulţi au cel puţin un cont pe reţelele de socializare. Fie că e vorba de Facebook, Instagram, Tinder, Twitter etc. Şi apropo de Tinder, se ştie în mare cam de ce îţi faci cont acolo: să îşi cauţi jumătatea, să îţi faci noi prieteni, iubiţi şi lista poate continua.

Cântăreața islandeză Bjork a fost inspirată de experienţa Tinder,  aşa că urmează să lanseze un nou album care explorează universul întâlnirilor amoroase. "Sunt foarte încântată să vă anunț că noul meu album va fi lansat foarte curând", a anunțat recent pe Twitter cântăreața.

Într-un interviu recent pentru Dazed, Bjork a vorbit despre noul proiect ca despre albumul ei de "dating", care va conține mai multe materiale vesele decât ultimul ei album, Vulnicura, care a explorat despărțirea ei de artistul Matthew Barney. "Este albumul meu Tinder", a explicat Bjork publicației. "Este vorba despre căutarea a ceva utopic și despre a fi îndrăgostit. Atunci când petreci timp cu cineva de a cărui companie te bucuri, visul tău devine realitate", a adăugat ea.

Viitorul album al lui Bjork este disponibil pentru precomenzi în magazinul ei online.

Comentarii