dana-marijuana-facebook

Nu mai ştiai nimic de ea! Cum arată acum şi ce mai face Dana Marijuana

La sfârşitul anilor '90 şi începutul anilor '2000, despre Dana Marijuana s-a spus că e fata rea din rap-ul şi hip-hop-ul românesc. A avut probleme cu drogurile şi a fost internată într-o clinică de psihiatrie.

Dana Coteanu, alias Dana Marijuana, a devenit cunoscută după ce La Familia a lansat pe piaţă în 1999 piesa "Tupeu de Borfaş", care este un featuring cu Dana Marijuana. De-a lungul timpului ea a colaborat cu o serie de artisti precum: B.U.G Mafia, La Familia, Cătălina Toma, Loredana, Anda Adam, Ganja etc.

De atunci au trecut mulţi ani în care Dana a încercat să se menţină în lumea muzicală, dar nu a prea reuşit. Problemele din viaţa personală au îndepărtat-o de muzică. Acum este divorţată şi are două fetiţe Alessia și Iris. Pe 1 noiembrie, Dana Coteanu a împlinit 38 de ani. Ea a postat o fotografie pe contul de Facebook în dreptul căreia a scris: "Azi sărbătoresc ziua mea. La mulţi ani, tuturor"

Dana îşi pregăteşte revenirea pe scena muzicală şi nu numai. Pe lângă faptul că ea creează bijuterii, nu a uitat de muzică, dar se pare că lucrează la o carte despre trecutul ei. Andrei Ruse, director la Hyperliteratura, a dezvăluit acest lucru într-o postare pe Facebook. 

Rămâne de văzut când va ajunge cartea pe piaţă, mai ales că Dana Marijuana a trăit nişte vremuri tulburi din toate punctele de vedere. 

MAI CITEŞTE: Istoria trupei La Familia povestită chiar de Puya şi Sişu (VIDEO)

Comentarii