Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Motivul pentru care Alexandra Stan s-a mutat în Los Angeles

Processed with VSCO with 5 preset
Processed with VSCO with 5 preset
Deşi iniţial şi-a propus să locuiască doar 3 luni în America, se pare că perioada se prelungeşte, mai ales că sesiunile de studio s-au înteţit, iar noile creaţii muzicale abia aşteaptă să ajungă la urechile fanilor.
 
 "Îmi place să ies din zona mea de confort şi să fiu într-o continuă evoluţie. În Los Angeles sunt foarte mulţi producători talentaţi, iar "Oraşul Îngerilor" este de asemenea şi oraşul cu cele mai mari studiouri de creaţie. Nu m-am mutat definitiv din România, dar pentru o perioadă voi vorbi mai mult engleza J", spune Alexandra.
Alexandra Stan

Processed with VSCO with q3 preset

 
Cu toate că acum "acasă" înseamnă o casă pe plajă cu geamuri mari prin care poate fi admirat Oceanul Pacific, Alexandra Stan nu-şi neglijează carieră internaţională, ba mai mult, în weekend, artista a zburat până în Tokyo, unde o să filmeze un nou videoclip, iar mai apoi ajunge în Turcia pentru a susţine un concert. 
Top citite
01 Alexandra Stan și Darcy Troch/ Foto: Instagram
Alexandra Stan, despre relația cu milionarul Darcy Troch. Ce părere are despre o nouă căsătorie: „Nu voi mai accepta niciodată”
02 alexandra stan
Alexandra Stan, imagini virale alături de iubitul ei, milionarul Darcy Troch. Cei doi nu-și mai ascund relația
03 Celine Dion
Celine Dion, o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: „Ce frumoasă este!”
04 alexandra stan
Alexandra Stan, îndrăgostită lulea de un tânăr belgian. Cine e și cum arată noul iubit afacerist al solistei
05 alexandra stan (9)
După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: "Mulți mă văd ca pe un trofeu"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra stan
S-a asigurat că toate privirile sunt la ea. Alexandra Stan a făcut furori într-o rochie transparentă chiar din prima zi a anului

Alexandra Stan a intrat în forță în noul an. Solista nu a urcat pe scenă, ci a preferat să nu-și ia niciun angajament profesional. S-a distrat, în schimb, cu prietenii. Au ales un club din București, unde s-au bucurat de atmosferă, au dansat și s-au distrat până în zori.

Alexandra Stan
Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

Alexandra Stan/ Foto: Instagram
Cum s-a îmbrăcat Alexandra Stan pe pârtia de schi. Fanii nu s-au oprit din glumit: „Zici că ești Omul-Păianjen”

Alexandra Stan este una dintre cele mai cunoscute cântărețe din România, remarcându-se atât prin talentul său, cât și prin stilul nonconformist pe care îl are. Recent, artista a postat câteva fotografii pe rețelele de socializare, realizate pe o pârtie de schi, iar fanii nu s-au putut abține din comentarii după ce i-au văzut ținuta. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!