mihail-header

Mihail a primit ameninţări pe Facebook! "Am ajuns să mă întreb dacă-mi mai place ce fac"

Mihail a dat lovitura în această vară cu piesa "Who You Are". Foarte puţini ştiu însă că melodia a fost compusă înainte de celălalt mare succes din cariera sa "Mă ucide ea".

Mihail a vorbit în exclusivitate pentru ProFM.ro despre povestea din spatele hitului "Who you are". Succesul cu melodia "Mă ucide ea" l-a luat pe nepregătite, dar s-a bucurat că s-a întâmplat aşa. 

AM PRIMIT AMENINŢĂRI PE FACEBOOK

Succesul obţinut cu piesa "Mă ucide ea" a venit la pachet şi cu unele neajunsuri. Hitul se auzea peste tot fie că voiai sau nu. La un moment dat, Mihail a primit ameninţări pe Facebook de la oameni care se săturaseră până peste cap de această melodie. "Muream de ruşine, dar îi înţelegeam. Primeam mesaje de ameninţări pe Facebook. Ne zgârii creierul cu piesa asta. Se săturaseră de ea. Le-am spus că nu bag eu piesa pe radio. În acelaşi timp mă bucuram de succes, pentru că mi-am dorit lucrul ăsta. Într-un fel sau altul am fost recunoscător pentru tot ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că am de muncit foarte mult. Succesul a fost un bonus. Nu ştiu dacă a fost miza cea mare. Succesul a fost o experienţă care m-a avertizat că nu sunt pregătit pentru el", a declarat Mihail pentru ProFM.ro.

MELODIA "WHO YOU ARE" AM COMPUS-O ÎNAINTE DE "MĂ UCIDE EA"

Deşi "Who you are" a devenit un hit major în 2017, melodia a fost compusă chiar înainte de precedentul succes din cariera lui Mihail, "Mă ucide ea". Era o variantă demo pe care a lăsat-o aşa mult timp. A simţit că nu e momemtul potrivit pentru a o lansa atunci. Mihail a mai vorbit şi despre cum l-a schimbat succesul. A dezvăluit că de multe ori a stat de vorbă cu sine însuşi.

"Ţin minte că acum aproape doi ani de zile, înainte cu o lună să lansăm Mă ucide ea, am născocit demo-ul piesei  Who You Are. Am ajuns să-mi dau seama că nu ştiu dacă îmi mai place ce fac. Cum stau, unde stau, direcţia... A trebuit să fac un pas înapoi şi am spus: cine sunt eu, unde vreau să ajung? Era un monolog interior. Între timp mă despărţisem de fosta mea iubită şi mi-am dat seama că o perioadă am fost foarte absent faţă de mine, faţă de oamenii de lângă mine", a mai adăugat Mihail. (sursa foto Facebook)

MAI CITEŞTE: Cum răspunde Mihail la acuzaţiile de plagiat, privind piesa "Who You Are"