Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

#metoo: Andreea Bălan a mărturist cum a fost agresată

balan

Andreea Bălan a mărturisit, pentru A List Magazine, că a avut de a face de-a lungul carierei cu experiențe deosebit de neplăcute, mai ales în perioada în care cânta în trupa Andre și era minoră!

Mi s-a întamplat să fiu agresată și nu odată, chiar de mai multe ori. Un fan, cu ghilime, credea ca este reincarnarea lui Elvis și-mi trimitea scrisori pe foi rosie și-mi spunea că o sa fim impreuna după moarte. Asta se intampla in perioada Andre si vreo 2-3 ani după. Le primeam la Ploiesti unde eu locuiam cu părinții mei. Dar, vezi tu, eu eram mica atunci, aveam vreo 16 ani, si eram inconstientă, nu-mi dadeam seama ce sunt scrisorile astea. Nu m-am speriat pentru ca nu eram constienta ce se intampla. Ulterior tatal meu a luat măsuri, a sunat la mama lui, ca el isi lasa numarul de telefon in scrisori, si mama lui a spus pur si simplu ca este bolnav copilul, ca are probleme si să nu-l băgam în seama. Dar în momentul in care m-am dus la Resita, orasul din care el era, a reusit sa treaca printre bodyguarzi, a reusit sa ajunga langa scena, a trecut si de tatal meu, a ajuns langa mine si l-am recunoscut din poze, ca el imi trimitea si poze atasate la scrisori. Și m-am speriat teribil. A trebuit sa ma opresc, să luăm o pauză, și după aceea să intru în scena. Zicea “Ce faci, Andreea? Am venit dupa tine!”. M-am speriat teribil.

Alt caz… un alt tânăr… Acesta nu reusea să dea de mine, sa afle numarul meu, sa afle adresa mea si a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu, si s-a dus si i-a dat foc la ușă, în Bucuresti. A turnat benzină pe ușa și i-a dat foc. A venit Politia si l-a arestat. Sunt multe cazuri. Eu cred ca ei voiau erotic sa se apropie de noi. Pentru ca noi, la vremea respectiva si ulterior aveam costumașe mai sexy, totodata nu ne dadeam seama ca noi intrecem o anumita limita, eram minore, nu realizam, si probabil ei interpretau gesturile si coregrafiile noastre ca niste mesaje la adresa lor”, a dezvăluit Andreea Balan.

MAI CITEŞTE: #metoo | Un celebru artist român a fost concediat după acuzațiile de hărțuire

Top citite
01 Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok
Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”
02 andreea balan si victor cornea (1)
Tatăl Andreei Bălan nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia. Ce spune despre cum o vede acum pe fiica lui: "E extrem de liniștită"
03 andreea balan si victor cornea
Andreea Bălan, despre căsătoria cu Victor Cornea. Cum și-ar dori artista să arate nunta: „Aș vrea foarte restrâns”
04 Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani/ Foto: Instagram
Fetița Andreei Bălan a împlinit 5 ani. Artista i-a pregătit o petrecere inedită, la care a participat și Victor Cornea
05 Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Andreea Bălan a nu putut intra în propria casă: „E trecut de miezul nopții, nu am cheie de la ușă”. Cum a rezolva artista problema
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andreea Bălan/ Foto: Instagram
Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

andreea balan si victor cornea
Reacția Andreei Bălan când a fost întrebată de ce poartă numele de familie al lui Victor Cornea: „Uneori sunt soție”

Andreea Bălan este mai fericită ca niciodată în relația cu Victor Cornea. Artista își susține partenerul și îl însoțește la toate meciurile de tenis, în prezent fiind în Grecia. Cântăreața a surprins pe toată lumea atunci când a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu legitimația primită la Atena, din partea organizatorilor pentru a-l urmări îndeaproape pe Victor, aceasta purtând numele tenismenului. 

andreea balan si iubitul
Reacția Andreei Bălan după ce a fost mustrată că îl distrage pe Victor Cornea de la carieră: „Habar n-aveți”

Andreea Bălan a răbufnit pe rețelele de socializare după ce a primit un comentariu nepotrivit despre relația ei cu Victor Cornea. Artista a venit cu o replică acidă și a ținut să-și apere relația atunci când o doamnă a îndrăznit să-i sugereze să-l lase pe iubitul ei să se concentreze mai mult asupra carierei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!