balan

#metoo: Andreea Bălan a mărturist cum a fost agresată

Campania online #metoo împotriva hărțuirii sexuale a scos la iveală mărturisiri șocante din partea a numeroase femei, printre care se numără și destul de multe vedete, inclusiv de la noi din țară.

Andreea Bălan a mărturisit, pentru A List Magazine, că a avut de a face de-a lungul carierei cu experiențe deosebit de neplăcute, mai ales în perioada în care cânta în trupa Andre și era minoră!

Mi s-a întamplat să fiu agresată și nu odată, chiar de mai multe ori. Un fan, cu ghilime, credea ca este reincarnarea lui Elvis și-mi trimitea scrisori pe foi rosie și-mi spunea că o sa fim impreuna după moarte. Asta se intampla in perioada Andre si vreo 2-3 ani după. Le primeam la Ploiesti unde eu locuiam cu părinții mei. Dar, vezi tu, eu eram mica atunci, aveam vreo 16 ani, si eram inconstientă, nu-mi dadeam seama ce sunt scrisorile astea. Nu m-am speriat pentru ca nu eram constienta ce se intampla. Ulterior tatal meu a luat măsuri, a sunat la mama lui, ca el isi lasa numarul de telefon in scrisori, si mama lui a spus pur si simplu ca este bolnav copilul, ca are probleme si să nu-l băgam în seama. Dar în momentul in care m-am dus la Resita, orasul din care el era, a reusit sa treaca printre bodyguarzi, a reusit sa ajunga langa scena, a trecut si de tatal meu, a ajuns langa mine si l-am recunoscut din poze, ca el imi trimitea si poze atasate la scrisori. Și m-am speriat teribil. A trebuit sa ma opresc, să luăm o pauză, și după aceea să intru în scena. Zicea “Ce faci, Andreea? Am venit dupa tine!”. M-am speriat teribil.

Alt caz… un alt tânăr… Acesta nu reusea să dea de mine, sa afle numarul meu, sa afle adresa mea si a aflat adresa colegei mele, Andreea Antonescu, si s-a dus si i-a dat foc la ușă, în Bucuresti. A turnat benzină pe ușa și i-a dat foc. A venit Politia si l-a arestat. Sunt multe cazuri. Eu cred ca ei voiau erotic sa se apropie de noi. Pentru ca noi, la vremea respectiva si ulterior aveam costumașe mai sexy, totodata nu ne dadeam seama ca noi intrecem o anumita limita, eram minore, nu realizam, si probabil ei interpretau gesturile si coregrafiile noastre ca niste mesaje la adresa lor”, a dezvăluit Andreea Balan.

MAI CITEŞTE: #metoo | Un celebru artist român a fost concediat după acuzațiile de hărțuire

Comentarii