54ee010c96099dfe56f81e0a lady-gaga-american-horror-story

Mesaj cutremurător postat pe contul lui Lady Gaga! Motivul pentru care și-a anulat tot turneul european

Lady Gaga nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale, asta după ce în ultimul timp s-a confruntat cu grave probleme de sănătate, care au adus-o inclusiv pe patul de spital.

Acesta este și motivul pentru care Lady Gaga a postat recent pe Facebook un mesaj prin care explică de ce a ales să-și anuleze concertele din Europa, programate în perioada următoare. 

"Am fost mereu onestă cu privire la problemele mele de natură fizică sau psihică. Am nevoie de ani pentru a le da de capăt. Este complicat și greu de explicat și va dura timp până când îmi voi da seama despre ce este vorba. Pe măsură ce voi căpăta puteri și mă voi simți pregătită, îmi voi spune povestea în întregime astfel încât nu numai să pot crește gradul de conștientizare, ci și să extind cercetarea pentru ceilalți care suferă așa cum o fac eu. Am fost dezamăgită să văd cum în mediul online sunt judecată ca fiind "dramatică" sau că fac pe victima pentru a mă degaja de turnee. Dacă m-ați cunoaște în intregime, ați ști că nu sunt eu asta. Eu sunt o luptătoare. Eu folosesc cuvântul "suferință" nu numai pentru că trauma și durerea cronică mi-au schimbat viața, ci pentru că mă rețin de la a trăi o viață normală. De asemenea, mă rețin de la ceea ce iubesc cel mai mult pe lume: fanii mei. Aștept cu nerăbdare să revin în curând, dar trebuie să fac echipă cu doctorii mei chiar acum, ca să redevin puternică și să pot performa pentru voi și în următorii 60 de ani de acum încolo. Sau poate chiar mai mult. Vă iubesc atât de mult!", a scris Lady Gaga pe rețeaua de socializare, atașând totodată și un poster care anunță anularea concertelor programate în Europa.

Lady Gaga a anunțat că suferă de o boală incurabilă

 

Comentarii