sore-media-music-awards-header

Media Music Awards, show-ul muzical al anului 2017, susţinut de Pro FM se vede doar pe Music Channel!

Cea de-a şasea ediţie a premiilor Media Music Awards a reunit cei mai titrati artişti români şi a premiat cele mai difuzate piese din România. Gala va fi transmisă pe Music Channel sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 14:00 şi în reluare duminică, 15 octombrie, de la ora 15:00.

Media Music Awards, premiile muzicale din România bazate pe monitorizările radio şi TV ale industriei broadcast, a avut loc pentru prima dată, în Capitală. Cea de-a şasea ediţie a premiilor Media Music Awards  a reunit cei mai titrati artisti romani si a premiat cele mai difuzate piese din Romania.

Cele mai tari ținute de la MMA 2017! Irina Rimes, Alina Eremia, AMI, mai HOT ca niciodată

Astfel, în cadrul galei Media Music Awards au fost premiaţi artiştii care au avut cele mai multe difuzări la radio şi la TV, precum şi vizualizări pe YouTube, pe baza statisticilor Media Forest, compania care identifică şi monitorizează în timp real apariţiile radio si TV. Cea de-a şasea ediţie a premiilor Media Music Awardsi a marcat o premieră: evenimentul s-a desfăşurat în Bucureşti, după ce în anii trecuţi a fost găzduit de Sibiu.

Pe scena Media Music Awards 2017 au urcat pentru a cânta live nume celebre precum Andra, Ştefan Bănică, Alina Eremia, Dorian Popa, Lora, Anda Adam, Faydee, Deepcentral, Guess Who, Voltaj, Feli, Jo, Matteo, Randi, Lidia Buble, Fly Project, Ruby, Connect-R, Liviu Teodorescu, AMI şi Ioana Ignat.
Gala va fi transmisă pe Music Channel sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 14:00 şi în reluare duminică, 15 octombrie, de la ora 15:00. Cele mai tari show-uri, cei mai titraţi artişti, dar şi câştigatorii celor mai difuzate piese ale anului se văd doar pe Music Channel. 
 

Comentarii