matteo-instagram-header

Matteo, întâlnire de gradul întâi cu primul ministru! Cum a ajuns să ia masa cu premierul Cambodgiei

Matteo reuseste sa bata record dupa record. Pentru ca piesa „Panama” a cucerit toate topurile din Asia, ajungand sa devina una din cele mai cautate si vizualizate piese ale continentului.

Artistul a plecat în turneu, acolo unde zeci de mii de fani asiatici şi-au dorit să-l vadă. Recent, când a ajuns în Cambodgia, Matteo a fost invitat în casa Primului ministru la cină.

"Am fost invitat să cânt la un festival care s-a ţinut in aer liber şi în cadrul căruia au participat mari artişti ai ţării lor. În prima seară în care am aterizat în Phnom Penh am fost invitaţi să luam cina în casa Primului ministru, care a fost extrem de primitor atât el cât şi familia sa. Nu am încercat mâncarea tradiţională pentru că bucătăria lor se bazează foarte mult pe mâncăruri din peşte, care nu se numără prin preferatele mele", a declarat Matteo despre experienţa sa.

Fenomenul provocat de piesa „Panama” este intitulat „panama dance" şi a luat amploare pe YouTube, unde pot fi găsite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de către profesionişti sau amatori. Aşadar, Matteo nu a stat pe gânduri şi s-a alaturat fanilor."Am filmat un flash mob cu dansatori de acolo pentru #panamadance şi un videoclip pentru una din piesele ce urmează să le lansez. Mă bucur că o piesă în limba română a reuşit să aibă un succes atât de mare", a completat acesta.

 Succesul lui Matteo a atins cote majore la începutul lunii februarie, când artistul a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist. Piesa „Panama” este a doua piesa în limba română care reuşeşte să aibă un success răsunator peste hotare.

Mai mult, pe lângă China, hitul Panama se aude peste tot și în Thailanda, iar Matteo a început turneul de promovare din Asia cu o scurtă vacanță acolo, unde a văzut întregul fenomen creat de melodia lui. Artistul a cântat și a dansat cu localnicii celebrul dans #panamadance.