marc-anthony-concert-tribut-mama-header

Marc Anthony, concert emoţionant la două zile după moartea mamei sale

Marc Anthony a susţinut un concert pe 29 iulie, la doar două zile după moartea mamei sale, Guillermina Quiñones.

Cântăreţul a susţinut un recital la pauza meciului Real Madrid - FC Barcelona, din turneul International Champions Cup. care s-a desfăşurat sâmbătă, 29 iulie, pe stadionul Hard Rock din Miami, Florida. Marc Anthony a cântat printre lacrimi marile sale hituri "I Need to Know", "Vivir Mi Vida", "La Gozadera" şi "Tu Amor Me Hace Bien".

Marc a spus că acest concert a fost un tribut adus mamei sale. El a postat următorul mesaj pe Twitter: "A plecat în pace, însoțită de toate rugăciunile și urările voastre de bine pentru care vă mulțumim tuturor. Mami, îmi va fi tare dor de tine"

Pe 23 iulie, Marc Anthony şi-a rugat fanii se să roage pentru mama sa într-o postare pe Twitter. Aceasta fusese internată de urgenţă într-o clinică din Puerto Rico. El s-a dus să-şi viziteze mama, alături de prietena sa,  Raffaella Mondugno.

Şi fosta soţie a lui Marc Anthony, Jennifer Lopez, a postat pe Instagram o fotografie cu Marc şi cei şase copii sub care a scris: "Just what the doctor ordered...Surrounded by love...".

Comentarii