lora-stage-academy-header

Lora a deschis Stage Academy pentru noul sezon!

Lora și colaboratorii ei au marcat deschiderea de an școlar la Stage Academy by Lora. Părinți, copii, profesori, producători muzicali, cântăreți și alți invitați din showbiz s-au adunat la școala din Pipera să pună la cale noi proiecte.

De asemenea,  au asistat la concertul susținut de 4 adolescente talentate, cursante ale Stage Academy, cunoscute publicului iubitor de talent show-uri tv. 

Lora a prezentat secțiunile de canto, pian, chitară, tobe și dans ale școlii și i-a încurajat pe micii artiști să nu se dea bătuți în drumul lor către succes. Anda Dimitriu a moderat mini-concertul susținut de Carmen Garcia, Letiția Gheorghe, Francesca Nicolescu și Laura Rotaru, cunoscute și ele audienței de competiții de talente de la tv.

Așa cum și ea a trecut prin urcușuri și coborâșuri, Anda i-a încurajat pe cei mai tineri să fie perseverenți în împlinirea visului lor. Între invitații care au participat la evenimentul de deschidere a anului școlar, se număra și Ami, Adda,Irina Rimes, Sergiu Ferat, Maxim, ​Alina Eremia, Cristina Spătar, Raluka, Liviu Teodorescu și alții. 

Nu au lipsit nici susținătorii adolescenți, cum ar fi Olga Verbitchi sau vloggerita Iuliana Beregoi, cu care Lora pregătește o colaborare pe termen lung la școală vocațională în care urmează să organizeze periodic workshop-uri cu cursanții, împreună cu alți colegi artiști.

MAI CITEŞTE: Lora, moment de sinceritate! "Am o problemă, asta este boala mea"