line-up-de-zile-mari-artistii-care-vor-urca-pe-scena-la-premiile-grammy

Line-up de zile mari: Artistii care vor urca pe scena la Premiile Grammy

Cei mai tari artisti ai momentului vor urca pe scena duminica, la gala cu cele mai ravnite trofee din muzica: Premiile Grammy.

Artistii care vor canta la cea de-a 54-a editie a Premiilor Grammy, duminica, 12 februarie, sunt:

Adele, Lady Gaga, un duet de senzatie Coldplay si Rihanna, care vor canta “Princess of China” pentru prima data live, Katy Perry, Kelly Clarkson si Jason, Chris Brown, prezent pentru prima data la gala Grammy, dupa scandalul in care a fost implicat alaturi de Rihanna in 2009, Deadmau5, Foo Fighters, David Guetta si Lil' Wayne.

Mai departe, ii avem pe Alicia Keys si Bonnie Raitt, cu un tribut pentru Etta James, Bruno, Nicki Minaj, Taylor Swift, rasfatata ultimilor ani la Grammy, The Beach Boys, Foster the People si Maroon 5, Carrie Underwood si Tony Bennett, The Band Perry, The Civil Wars, Diana Krall, Sir Paul McCartney, Bruce Springsteen si The E Street Band, Joe Walsh.

Organizatorii promit, insa, si alte surprize.

Printre prezentatori se numara actrita Gwyneth Palthrow, cantareata Miranda Lambert si cantaretul de muzica country Dierks Bentley.

Premiile Grammy vor fi decernate duminica, la Staples Center din Los Angeles. Favoritii la cele mai importante categorii sunt: Adele, Katy Perry, Bruno Mars sau Lady Gaga.

Prima ceremonie a avut loc pe 4 mai, in anul 1959, sub numele de “Gramophone Award”, iar principalele sale categorii includeau: “Album of the year”, “Record of the year”, “Song of the year” si “Best New Artist”.
 

Comentarii