bierber-turneu-spate

Justin Bieber şi-a lăsat fanii cu ochii-n soare! Motivul pentru care şi-a anulat turneul mondial

Justin Bierber şi-a anulat turneul mondial Purpose World Tour. Anunţul a fost făcut luni, 24 iulie. Bieber avea multe concerte programate în Statele Unite şi Canada în lunile iulie şi august, după care ar fi trebuit să concerteze în Asia.

Turneul din Asia era oricum pus sub semnul întrebării după ce autorităţile din China au anunţat că show-urile lui Justin Bieber nu au fost aprobate, fiind considerate prea controversate. "Circumstanţe neprevăzute" este motivul principal pentru care Bieber şi-a anulat concertele. "Justin îşi iubeşte fanii şi urăşte să-i dezamăgească. Le mulţumeşte pentru experienţele incredibile pe care le-a trăit în ultimele 18 luni, în timpul turneului Purpose World Tour", mai scrie în comunicatul de presă transmis de Bieber. 

Vestea i-a surprins pe fani mai ales că Justin anunţase cu o săptămână în urmă că în turneul său vor cânta Martin Garrix, Migos, Kehlani, Vic Mensa. Aceştia şi-au exprimat dezamăgirea pe net.

Singura veste bună din toată această poveste e că fanii îşi vor primi banii înapoi pe biletele la concertele care au fost anulate. 

Comentarii