DordeIarna Ignat YT

Ioana Ignat a lansat prima ei piesă! Ascultă și tu #DorDeIarna (VIDEO) 

Talentata finalistă de la Vocea României ne demonstrează deja că are ambiția necesară pentru a deveni una dintre cele mai cunoscute voci din România. La doar o lună după încheierea concucursului, lansează prima ei compoziție proprie, #DorDeIarna, în colaborare cu Damian Draghici.

“Iarna este un anotimp incarcat de melancolie, care ma indeamna sa scriu piese de dor. Totul a pornit de la instrumentalul acestei piese, a carui tema de pian mi-a placut din prima clipa si care m-a inspirat. Compozitia a curs de la sine si in doua ore aveam piesa aproape gata.”, povestește Ioana.

"Ioana Ignat are o voce superba si este un mare talent artistic din toate punctele de vedere: canta la mai multe instrumente si isi compune singura piesele. Este o voce care va fi foarte ascultata si va creste in urechile si in sufletul nostru. Este cu adevarat o voce a Romaniei!
Am fost surprins de abilitatea ei compozitionala, de felul in care se exprima si imediat ce am auzit piesa am spus da, vreau sa cant cu Ioana!" a concluzionat Damian Draghici.

Nu este pentru prima dată când auzim piesa #DorDeIarna, luând în considerare că Ioana Ignat ne-a încântat cu ea recent în LIVE SESSION, la Matinalul ProFM!

Comentarii