inna-si-a-lansat-astazi-albumul-care-se-poate-asculta-si-pe-net-afla-mai-multe-despre-noul-ei-material

Inna si-a lansat albumul care se poate asculta si pe net! Afla mai multe despre noul ei material! VIDEO

Pe 1 martie, a avut loc lansarea oficiala a albumului “Party Never Ends”, cel de-al treilea din cariera INNEI.In fiecare zi a acestei saptamani, artista a prezentat cate 3 piese pe canalul ei de YouTube, spre bucuria fanilor din intreaga lume.

Piesele au fost inregistrate in Londra, Mexic, Bucuresti, Copenhaga si Los Angeles, la acest album lucrand producatori mari, (unii chiar nominalizati ai Premiilor Grammy) precum Steve Mac, Frank E, Play&Win, SoFly & Nius, Lucas Secon, The Insomniax, Thomas Troelsen, Orange Factory Music, Shermanology sau compozitori precum Ina Wroldsen, Wayne Hector si Ameerah.

De pe acest album nu lipsesc nici colaborarile. Daddy Yankee, Reik (o cunoscuta trupa din Mexic), Play & Win, dar si Shermanology (DJ/ producatori care lucreaza cu Afrojack) si Brian Cross sunt numele care se regasesc pe cateva dintre piesele de pe “Party Never Ends”.

“Albumul acesta reprezinta rezultatul muncii continue de-a lungul ultimului an si jumatate. nu a fost o misiune tocmai usoara din cauza programului incarcat al INNEI, dar sunt foarte incantat de piese si de ceea ce a iesit.
Vreau sa multumesc colegilor mei de la Global Records, casei de discuri Roton, baietilor de la Play & Win si tuturor celor care au facut parte din echipa noastra si au facut posibil acest album”, a declarat Stefan Lucian, managerul INNEI.

“Va multumesc voua, club rockers, pentru ca ati avut intotdeauna incredere in mine! Ii multumesc managerului meu, Lucian si intregii echipe care a muncit cu pasiune si daruire zi si noapte pana in ultimul moment al lansarii acestui album.  Imi doresc sa stiti ca fara ei nu as fi reusit niciodata! Imi multumesc mie insami pentru ca am avut incredere in voi! Va promit din tot sufletul meu ca "petrecerea nu se termina niciodata", iar voi veti ramane mereu in sufletul meu! Don't let the music die!”, este mesajul INNEI cu prilejul lansarii acestui album.

Albumul contine 16 piese, iar varianta deluxe 24 de piese. Acestea pot fi ascultate pe canalul de YouTube al INNEI.

Comentarii