katy

În sfârșit! După 3 ani de bârfe și scandaluri, Katy Perry i-a cerut scuze lui Taylor Swift

Mulți zic că era și timpul...alții sunt de părere că rivalitatea dintre cele două dive făcea deliciul publicului. Cert e că Perry s-a cam săturat de situația dintre ea și colega de scenă, așa că a decis să-și ceară scuze față de Taylor Swift, după un scandal ce ardea mocnit de mai bine de 3 ani.

Motivul? Katy Perry ar fi lăsat-o pe Taylor fără dansatori, fix în prag de turneu, iar aceasta a acuzat-o că ar fi vrut să o saboteze!

Evident că, ulterior, și Taylor a avut grijă să-i răspundă public lui Katy cu tot felul de răutăți. 

„Sunt gata să închei povestea. Absolut, 100%. O iert şi îmi pare rău pentru orice am făcut şi sper că şi ei, cred că era şi timpul. Sunt lucruri mai importante şi probleme mai mari în lume. O iubesc şi îi doresc tot ce e mai bun, cred că este o compozitoare minunată, şi cred că dacă amândouă putem fi reprezentatele femeilor puternice care se înţeleg în ciuda diferendelor, cred că lumea întreagă va spune: e timpul. Poate că nu sunt de acord cu tot ceea ce face, şi poate că nici ea nu e de acord cu tot ceea ce fac eu, dar chiar îmi doresc să ne înţelegem, să ajungem la un concens, într-o zonă a iubirii, a iertării, a înţelegerii şi a compasiunii.”

Perry a mai adăugat: “Sunt multe lucruri în lume pe care trebuie să se concentreze oamenii. Dumnezeu s-o aibă în pază în drumul său. Sincer. Vreau să fiu oprimistă, să fiu un exemplu de bunătate, compasiune, iubire. O iert şi uit. Nu a fost deloc uşor pentru mine.”

Comentarii