Smiley in vizita la Dofteana 5

IMAGINI EMOȚIONANTE! Smiley s-a întâlnit cu copiii din comuna Dofteana. De ce surpriză a avut parte

Smiley, Ambasador National pentru UNICEF in Romania, a vizitat miercuri, 11 octombrie, comuna Dofteana, una dintre cele 45 de comunitati din judetul Bacau parte a proiectul pilot UNICEF Servicii Comunitare pentru Copii.

Smiley s-a intalnit cu copiii de la scoala Gimnaziala Scarlat Longhin Dofteana, cu cadrele didactice, cu autoritatile locale și cu echipa comunitara formata din doi asistenti sociali, un asistent medical comunitar, un consilier scolar si un mediator scolar.

Copiii i-au pregatit lui Smiley o surpriza, un flashmob pe melodia sa "Oarecare",si l-au intampinat cu cantece si multă bucurie in fiecare grupa de gradinita și clasa. Ambasadorul National pentru UNICEF in Romania a vizitat si doua familii sprijinite prin intermediul proiectul pilot Servicii Comunitare pentru Copii pentru a vedea munca UNICEF la nivel local.

„De multe ori, oamenii care au schimbat lumea au venit din medii defavorizate, de la sat. De aceea, este foarte important ca toti copiii sa mearga la scoala si sa primească tot sprijinul necesar pentru a-si implini visele", a declarat Smiley, Ambasador National pentru UNICEF in Romania.

 

Comentarii