raluka

Imagini din spatele videoclipului lansat de Raluka, "Du-ma Spre Noi"

In urma cu doua luni, Raluka si-a surprins fanii cu noua ei piesa, "Du-ma Spre Noi", care marcheaza o noua etapa in cariera artistei.

Versurile piesei prezinta o femeie puternica, asumata in dragoste si vulnerabila in aceslasi timp, iar videoclipul regizat de Alex Ceausu creaza un cadru dinamic care ne transpune intr-o poveste incarcata de melancolie.

Filmarile pentru videoclip au durat mai multe zile, timp in care intreaga echipa a stat pe platourile de filmare asigurandu-se ca totul merge bine. Atmosfera creata la filmari a fost una relaxata, iar glumele si buna dispozitie a echipei au fost prezente constant.

"Am lucrat foarte bine in aceasta formula si ma bucur ca rezultatul final a fost cel pe care ni l-am dorit.", a spus Raluka.

Videoclipul piesei este primul din cariera Ralukai in care aceasta apare dupa schimbarea spectaculoasa de look de la parul lung si blond la o tunsoare bob intr-o nuanta de rosu aprins.

La scurt timp dupa lansarea single-ului "Du-ma Spre Noi", Raluka a lansat si varianta in engleza, "Tattoo", cu un videoclip identic, tocmai pentru a pastra acelasi cadru al unei lumi fantastice.

Comentarii