the-humans-eurovision

Eurovision 2018 | Reprezentanţii României au primit o veste dură. "Nu ne oprim aici!"

Performanţa României la ediţia din acest an a Eurovision a fost criticată pe reţelele de socializare în urma eşecului de joi seară, cei mai mulţi reclamând organizatorul, televiziunea publică. Trupa The Humans a publicat un mesaj pe Facebook, precizând că "nu se va opri aici".

Trupa The Humans, reprezentanta României la Eurovision Song Contest 2018, nu s-a calificat în finala concursului, după ce a interpretat melodia „Goodbye” în cea de-a doua semifinală a competiţiei, care a avut loc joi seară, la Lisabona. Potrivit News.ro, în urma acestui eşec, au apărut numeroase critici pe reţelele de socializare. "Ruşine TVR!", "Consider că TVR a umbrit strălucirea trupei cu o coregrafie de doi lei", "Partea de show, care s-a vrut foarte elabortă... ţinuta solistei prea neinspirată. Echipa care s-a ocupat de stilul vestimentar şi de regia acestui show a fost de nota 1", "TVR, nu mai cheltuiţi banii aiurea!", "O prezentare mediocră, care nu are de-a face cu muzica românească şi cu ce ne e specific nouă!" sunt câteva dintre mesajele negative la adresa organizatorului acestui concurs pentru România.

Totuşi, există şi multe mesaje de încurajare pentru trupa The Humans. De altfel, membrii formaţiei au postat pe Facebook une mesaj de mulţumire tuturor celor care i-au susţinut. "Vă mulţumim din suflet celor care ne-aţi susţinut! Vă mulţumim cu acelaşi suflet şi celor care ne-au contestat dar ne-au motivat să fim din ce în ce mai buni! V-am simţit aproape de noi pe tot parcursul competiţiei şi suntem mândri că am avut ocazia să fim încurajaţi de un popor cu oameni frumoşi. Este minunat că şi în acest moment primim mesaje atât de frumoase care ne fac să stăm cu capul sus. Noi nu ne oprim aici! Nu vă opriţi nici voi şi susţineţi în continuare artiştii români, în orice situaţie", au scris cei de la The Humans pe pagina de Facebook. 

Melodia "Goodbye" nu a reuşit să strângă voturi pentru calificarea în etapa următoare. The Humans au cântat în cea de-a doua semifinală a competiţiei, care a avut loc joi seară, la Lisabona. Televiziunea Română nu a comentat eşecul de la Lisabona, în urma solicitării News.ro.