depeche--mode-splash

Depeche Mode sunt mai tari ca Ed Sheeran, Justin Bieber şi Bruno Mars! Câte bilete au vândut în 2017

Pe 23 iulie 2017, trupa Depeche Mode a concertat la Cluj Napoca în cadrul turneului "Global Spirit Tour". Pentru că biletele s-au epuizat rapid, organizatorii au mai suplimentat numărul de tichete.

Ideea este că Depeche Mode a vândut mai multe bilete în 2017, decât au reuşit Ed Sheeran, Justin Bieber şi Bruno Mars, megastarurile momentului. Mai precis, 1,3 milioane de bilete, doar în primele nouă luni ale acestui an. 

dave-gahan-depeche-modes-splash

foto Splash

În luna octombrie, Depeche Mode a mai doborât un record. Formaţia a cântat patru seri consecutive, cu casa închisă, pe Hollywood Bowl din Los Angeles. În acest moment, turneul "Global Spirit" a revenit în Europa, urmând ca la începutul lui 2018 acesta să se mute în America Latină. Compozitorul formaţiei, Martin Gore, a declarat că este un moment incredibil prin care trece formaţia, un vârf al carierei din punct de vedere al vânzărilor de bilete.

martin-gore-depeche-mode-splash

foto Splash

În luna octombrie, Depeche Mode se află pe lista artiştilor nominalizaţi pentru includerea în Rock and Roll Hall of Fame - 2018. La cea de-a 50-a ediţie a festivalului Isle of Wight, care se va desfăşura în 2018, Depeche Mode sunt cap de afiş alături de The Killers, Liam Gallagher şi Kasabian. Acesta este programat în perioada 21-24 iunie la Seaclose Park, Newport, Marea Britanie.

martin-gore-dave-gahan-depeche-mode-splash

foto Splash

Pe 17 martie 2017, grupul Depeche Mode a lansat "Spirit", cel de-al 14-lea album de studio.

Comentarii