George-Michael-2011

Decizie ciudată a familiei lui George Michael, la aproape un an de la decesul artistului

Pe 25 decembrie 2017 se împlineşte un an de la dispariţia lui George Michael. Mai mulţi apropiaţi ai artistului au încercat de nenumărate ori să organizeze un concert-tribut, dar până acum nu au reuşit.

S-au lovit permanent de refuzul familiei. Cel mai nou exemplu este cel al prezentatoarei TV, Esther Rantzen. Aceasta a încercat să pună la cale un astfel de eveniment, care avea ca scop complementar, strângerea de fonduri pentru organizaţiile de caritate pe care George Michael le-a susţinut de-a lungul vieţii. Printre ele se află şi Childline, care se ocupa de mai bine de 30 de ani de consilierea copiilor abuzaţi, cu probleme mentale, abandonaţi în urma divorţurilor etc.

Ea a declarat la premiile Pride of Britain: "nu va mai fi un concert-tribut, deoarece familia lui a spus NU. Este o ruşine. Ne-ar fi plăcut să-i celebrăm muzica şi să le dăm şansa fanilor de a-şi lua la revedere. De asemenea, banii obţinuţi în urma acestui eveniment ar fi fost donaţi organizaţiilor de caritate."

George Michael a donat 2 milioane de lire sterline organitaţiei Childline în 1996, bani rezultaţi din vânzarea single-ului "Jesus to a Child".

MAI CITEŞTE: GEST INCALIFICABIL al menajerei lui George Michael, după moartea regretatului artist

Comentarii