sia-maddie-ziegler-header

Cum a răspuns Sia criticilor care spun că s-a folosit de Maddie Ziegler pentru a-şi proteja faima

Este de notorietate că Sia nu iubeşte să fie în centrul atenţiei şi că fuge de celebritate. De altfel, ea nu prea apare în clipurile sale. Maddie Ziegler a fost personajul principal în videoclipurile ''Chandelier'', ''Elastic Hear'' și ''Big Girls Cry''.

Puştoaica, care acum are 15 ani, a devenit celebră după apariţia în clipurile Siei. Un ziar britanic a spus că Sia s-a folosit de Maddie Ziegler pentru a-şi proteja faima şi a nu se expune criticilor. Artista a răspuns printr-un mesaj postat pe Twitter. "Săptămânal vorbesc cu Maddie dacă doreşte să facă anumite lucruri. O sigur mereu că dacă doreşte să se oprească, o poate face oricând. Maddie era deja faimoasă când am descoperit-o, dar cu siguranță am extins expunerea ei și m-am simțit responsabilă pentru asta".

Furioasă că poze cu ea dezbrăcată sunt vândute pe net, Sia a postat o fotografie cu ea goală

Sia a mai explicat care este natura relaţiei lor şi că încearcă s-o protejeze de toate lucrurile urâte din showbiz. "Sunt foarte protectivă cu ea, iar scopul meu este să o împuternicesc în alegerile pe care le face. Unii ar argumenta că un adolescent nu poate sau nu ar trebui să fie acuzat când face anumite alegeri pentru el însuşi,  așa că încerc să aleg ce  e mai bine pentru ea întotdeauna. Cred că este o relaţie importantă între noi", a mai adăugat Sia.

sia-aeroport

foto Splash

Maddie Ziegler a devenit cunoscută la vârsta de 8 ani când a apărut în show-ul "Dance Moms", în 2011. Din 2014 până în 2017 a apărut în şase clipuri lansate de Sia. Acum, ea este în turneu alături de Sia şi dansează în show-urile cântăreţei. 

MAI CITEŞTE: Maddie Ziegler, dansatoarea făcută celebră de Sia, şi-a arătat casa de prinţesă | VIDEO

Comentarii