Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER RAY DALTON - ALL WE GOT

Crush şi Alexandra Ungureanu lansează 'Where is the Love! Vezi acum noul videoclip!

crush-si-alexandra-unugreanu-lanseaza-where-is-the-love-vezi-acum-noul-videoclip

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

"Where is the Love' este o călătorie în care sunetul ghidează imaginea iar senzaţia vibrează şi se lasă copleşită în tonalităţi electrice.
"Continuăm să propunem un sound nou faţă de single-ul precedent, fără să fim închistaţi într-o reţetă care a funcţionat deja. 'Where is the love' este îndrăzneală şi bucuria de a fi altfel. Vizual, cred că ne detaşează de alte proiecte care există pe piaţă în momentul ăsta, iar ca mesaj promovează iubirea, iubirea pentru cele un milion de lucruri din jurul tău de care de poţi îndrăgosti zilnic, dacă ştii să le vezi şi să trăieşti viaţa la maxim. Prin dragoste înveţi să-ţi depăşeşti limitele, să scoţi capul din cutie şi să te bucuri mai mult de ce ai", ne-a declarat Alexandra.



Videoclipul îi surprinde pe cei trei membri ai trupei închişi într-un cub de plexiglas alb, într-un spaţiu lipsit de emoţie şi sentimente, ceea ce le dă o viziune îngustă asupra vieţii. Pentru a descoperi cu adevărat pasiunea şi trăirile, Alexandra, Konstantin şi Sorin au nevoie de prietenii lor. Aceştia îi aduc pas cu pas pe cei  trei spre realitate, lovind cu pumnii şi picioarele în cub, trimiţând semnale care îi ghidează spre lumea din afară. Vibraţiile petrecerii şi ale iubirii îi pătrund pe cei trei iar petrecerea... de-abia începe!

"Pentru mine, Where is the love este o întrebare pentru care nu am răspuns pentru ca în fiecare moment al vieţii răspunsul este altul", ne-a declarat Sorin. Videoclipul este o producţie impresionantă în care efectele luminoase se îmbină cu elemente de post-producţie, dând senzaţia unui decor Science Fiction în care viziunile par inspirate din vise electrice. Voi aţi găsit iubirea?

Urmărește documentarul Sălbăticia Orientului Mijlociu și află totul despre fascinantul ținut. Pe Digi Animal World și Digi Online, azi de la ora 16:20.

Top citite
01 alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu iubește din nou. Ce declarații a făcut artista după despărțirea de DJ Gojira: „Își dorește să evolueze pentru mine”
02 Alexandra Ungureanu/ Foto: Instagram
Cum arată apartamentul Alexandrei Ungureanu. Artista le-a arătat fanilor frânturi din noua sa locuință: „Am un designer cu care lucrez”
03 alexandra ungureanu
Alexandra Ungureanu se gândește din ce în ce mai mult să devină mamă: "Aș înfia, e o variantă pe care o iau în calcul foarte serios"
04 a
Alexandra Ungureanu lansează „Vreau să te uit"
05 ungureanu
Alexandra Ungureanu a spus totul despre viața ei sentimentală, la Dimineața Blană
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alexandra-ungureanu-batebate-header
Muzică nouă | Alexandra Ungureanu revine cu un nou single, alături de Marius Moga | VIDEO

Noul videoclip al piesei #BateBate explorează un sound Future Pop cu subtile influenţe etno şi recompune o imagine nouă a esteticii autentic româneşti.

crush si alexandra ungureanu
CRUSH + Alexandra Ungureanu - Copiii din noi (Lyric Video)

In prima saptamana de scoala, baietii de la Crush si Alexandra Ungureanu isi aduc aminte de momentele frumoase ale copilariei. Radu Cernautan si Sorin Seniuc continua colaborare cu Alexandra Ungureanu si lanseaza lyric video-ul “Copiii din noi”, alaturi de Cat Music.

ungureanu
Alexandra Ungureanu & The dAdA - În lumea noastră (Official Video)

Alexandra Ungureanu revine cu o colaborare alaturi de baietii de la The dAdA si ne invita in lumea lor prin piesa “In lumea noastra”.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Sharon Stone, plimbată cu mașina decapotabilă de fiul mijlociu. Actrița de 66 de ani a strălucit de mândrie în dreapta lui
Sharon Stone, plimbată cu mașina decapotabilă de fiul mijlociu. Actrița de 66 de ani a strălucit de mândrie în dreapta lui

Sharon Stone, plimbată cu mașina decapotabilă de fiul mijlociu. Actrița de 66 de ani a strălucit de mândrie în dreapta lui

FILM NOW Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”
Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

Brian Cox critică performanța lui Joaquin Phoenix în filmul „Napoleon”: „Aș fi interpretat acel rol mult mai bine!”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”
O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”

O pisică a devenit vedetă pe TikTok datorită aspectului său neobișnuit. Internauții au fost fascinați: „Seamănă cu Dobby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT ”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
”Monstrul” a murit! Soția sa a făcut anunțul: ”Era în paradisul său”
DIGI FM Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”
Mihai Trăistariu caută cameristă pentru apartamentele de la mare. Câți bani e dispus să plătească: „Nu are mult de muncit, adică 2-3 ore pe zi”