stromae

Cântărețul Stromae, grave probleme de sănătate din cauza unui medicament

Îndrăgitul artist Stromae a dezvăluit pentru ziarul Libération, într-un interviu încrucișat cu designerul Karl Lagerfeld, că are grave probleme de sănătate, totul din cauza unui medicament pentru paludism.

Problemele au apărut în timpul turneului pe care l-a susținut în Africa, în 2015, când artistul a luat un tratament pentru paludism. Organismul său nu a tolerat însă medicamentul, iar urmările au fost destul de grave, după cum chiar Stromae povestește:

"Am avut o recădere în urmă cu puțin timp. Ca să fiu cinstit, am fost internat în spital, așa că sunt încă puțin sub tratament și din această cauză mă trezesc târziu. Am făcut o reacție severă la Lariam, un medicament pentru paludism. Am trecut printr-o decompensare fizică. Am simțit că pierd complet controlul. Nu e o glumă", a explica artistul, la începutul lunii octombrie, pentru Libération, citat de Agerpres.

"(ziua) începe de obicei pe la prânz. Scriu noaptea (...), nu-mi impun programe prea complicate. În afară de asta, sunt o companie agreabilă. Compun seara sau noaptea", a mai povestit artistul în interviul acordat.

Comentarii