ed-sheeran-cover

Anunţul făcut de Ed Sheeran după accidentul în care a fost implicat

Ed Sheeran a suferit un accident acum câteva zile. În timp ce se plimba cu bicicleta prin Londra, a fost lovit de o maşină. După câteva radiografii, medicii i-au pus mâna dreaptă în ghips.

Momentul a căzut cum nu se poate mai prost pentru fanii asiatici ai artistului. Ed Sheeran se pregătea pentru o serie de concerte în orient. Cu mâna dreaptă ruptă cu probleme mari şi la cotul mânii stângi, Ed Sheeran a fost nevoit să anuleze o serie de spectacole.

De altfel, el a explicat într-o postare pe Instragram care este starea sa. "După o vizită la medici, aceştia mi-au confirmat că am fracturi la încheietura mâinii drepte și la cotul stâng, care nu îmi vor permite să susţin concerte în viitorul imediat. Din păcate, asta înseamnă că sunt nevoit să anulez următoarele evenimente programate în Taipei, Osaka, Seoul, Tokyo şi Hong Kong. Aştept să văd cum va evolua processul de vindecare pentru a decide când mă voi întoarce pe scenă"


Primul concert din turneul asiatic ar fi trebuit să se desfăşoare pe 22 octombrie la Taipei. Urmează cele din  Osaka, Seul din Coreea de Sud, Tokyo în Japonia, Hong Kong etc. Ultimele concerte din turneu sunt programate pe 19 noiembrie în Mumbai (India)  şi pe 23 în Dubai.

MAI CITEŞTE: Ed Sheeran a fost lovit de o maşină şi a fost transportat de urgenţă la spital

Comentarii