UTV_Live Session

Antonia le-a făcut liceenilor din Colegiul National Gheorghe Lazar o megasurpriză în prima zi de scoală !

Festivitatea de inceput de an scolar din Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti a fost "deturnata" de UTV cu un super concert surpriza! Sute de elevi au strigat de bucurie cand pe scena amplasata in curte a urcat idolul lor, Antonia! 

Ziua de 11 septembrie a fost memorabila pentru liceenii de la unul dintre cele mai bune colegii din tara. Ceea ce parea a fi o festivitate normala de inceput de an scolar s-a transformat rapid intr-un "Surprise Live Session" marca UTV.

Nimeni nu se astepta la ceva grandios. Pentru a pune in aplicare farsa, pe scena a urcat un actor, Andrei Bires, care a jucat rolul unui tanar cantaret coplesit de emotii. Asa cum spunea si scenariul, acesta a mimat o criza de voce si a parasit scena pentru doua minute pentru a-si drege glasul. Surpriza a fost generala atunci cand la intoarcere, pe scena nu a mai urcat "artistul debutant" ci chiar Antonia, idolul multora dintre liceenii din Lazar!

Concertul a fost plin de energie iar Antonia a cantat si a dansat cu un liceu intreg, asadar concluzia acestui "Surprize Live Session" marca Utv a fost clara: elevii care au rezultate foarte bune la invatatura stiu sa se si distreze. 

Doamna director adjunct a Colegiului National Gheorghe Lazar, Ionela Neagoe, a laudat de asemenea initiativa. "A fost un moment de neuitat pentru lazaristi, deoarece au avut parte de o deschidere de an demna de valorile noastre: unicitate, inovatie, profesionalism, frumusete, libertate, talent, inteligenta, creativitate! O initiativa care merita promovata si dusa mai departe si in alte licee! Multumim, Antonia! Multumim UTV!" a declarat aceasta la finalul evenimentului.

Comentarii