Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER JUSTIN BIEBER - LOVE YOURSELF

Andra te invită la sesiunea de autografe “Iubirea schimbă tot”

rsz_1andra_clip_la_refren_4

“Mi s-a facut dor de voi, asa ca va propun sa ne vedem joia aceasta, 6 aprilie, incepand cu ora 18:00, la Carturesti Carusel. Voi da autografe pe noul album, ‘Iubirea schimba tot’. Veniti cu el de acasa sau il puteti cumpara de acolo. Facem poze, vorbim, poate facem si un live pe Facebook. Va astept la Carturesti Carusel, strada Lipscani nr. 55. Va pup, Andra”

Recent, artista a lansat videoclipul “La refren”, cel de-al cincilea single extras de pe albumul “Iubirea schimbă tot”. Regizat de către SAN, clipul a depășit, în scurt timp de la data lansării, 1.500.000 de vizualizări și 27.000 de aprecieri pe canalul de YouTube al artistei

Frumoasa Italia… Țara care joacă rol de muză se lasă descoperită în Comorile ascunse ale Italiei, de la 21:00 pe Digi Life, în Digi Online.

Top citite
01 andra
Andra, traumatizată de momentul când mama ei a fost operată de urgență: „Am plâns tot drumul. A fost un hop în viața noastră”
02 andra
Andra, total impresionată de un fan care a călătorit 3 zile pentru a ajunge la concertul ei. Știa și versurile piesei de abia lansate
03 andra
Andra, reacție după ce fanii i-au reproșat că a acumulat câteva kilograme în plus: „Sunt o grăsuță asumată!”
04 Andra și Eva Măruță/ Foto: Instagram
Reacția Andrei după ce fiica ei de 8 ani, Eva Măruță, a fost intens criticată online: „Credeam că sunt pregătită pentru orice”
05 Andra și Florin Piersic
Andra a rămas fără cuvinte când Florin Piersic a urcat pe scena concertului ei din Cluj: "Cătălin, nu mai vreau nimic de Crăciun"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Andra/ Foto: Instagram
Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România - Elveția: "Am cântat varianta oficială”

Andra a cântat imnul național la meciul România - Elveția, iar prestația artistei de pe stadionul național a fost una emoționantă. Vocea Andrei a răsunat impresionat pe acordurile „Deșteaptă-te Române”, însă au existat și oameni care au criticat-o pe artistă, acuzând-o, în mod eronat, că ar fi greșit un vers.

andra si catalin maruta (1)
Andra, apariție de divă la brațul soțului ei. Solista a îmbrăcat o ținută mulată și elegantă, iar Cătălin Măruță a completat-o perfect

Căsătoriți de 15 ani, Andra și Cătălin Măruță formează perechea perfectă și în viața privată, dar și în cea profesională. De multe ori, cei doi sunt invitați la aceleași evenimente, ea ca solistă și el ca prezentator. Așa s-a întâmplat și serile trecute, când au făcut senzație la o gală ținută la Palatul Parlamentului.

Andra
Andra, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: „Nu sunt mândră de aceste episoade”

Andra Măruță este considerată una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Soția lui Cătălin Măruță are o carieră în industria muzicală care a depășit 30 de ani, fiind prezentă pe scenă de când era doar un copil. Deși se poate mândri cu o viață la care mulți doar visează, artista în vârstă de de 37 de ani a recunoscut că a întâmpinat greutăți în cariera sa de-a lungul timpului. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei
Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

Ileana Lazariuc, răsfățată cu pupici și îmbrățișări de fiii ei. Băiatul cel mare e leit tatăl și bunicul, mezinul a moștenit ochii ei

FILM NOW Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”
Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

Johnny Depp, transformare radicală de look. Actorul a slăbit considerabil și și-a tuns părul, după ce s-a mutat în Londra: „Are un stil de viață mai curat”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
Când se vor finaliza lucrările la spectaculoasa Sagrada Familia
DIGI24 Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol autorul care nu a fost niciodată suspect în caz
DIGI SPORT Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
Transformarea Serenei Williams, la 18 luni de la retragere. A anunțat că vrea să intre în alt sport
DIGI FM Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său
Codin Maticiuc oferă 3000 de euro pentru prinderea hoțului care a furat telefonul prietenului său